Velkommen til Byens Bilpleje.

Totalkoncept med alle ydelser.

- Autolak
- Buleopret
- Autoglas
- Antirust
- Bilpleje
- Inspektion

SÅ BEHØVER DU KUN ÉN LEVERANDØR

Byens Bilpleje.com er bilejerens samarbejdspartner. Vores koncept bygger på effektivitet, kvalitet og enkelthed.

Der er både tid og penge at spare ved at samle flere aktiviteter under ét tag. Internettet har sat sit tydelige præg på branchen, kunderne kører gerne efter det bedste tilbud. derfor er det nødvendigt at nyere brugte biler lever op til kundernes høje forventninger, og naturligvis står de klar på aftalt tidspunkt.

For at sikre besparelse og fejlfri proces er det et stort plus at autolakering og bilpleje er under ét tag hos én leverandør.

Byens Bilpleje koncernen tæller afdelinger i Vejle, Fredericia, Kolding, Tåstrup, Århus, Sønderborg, Viborg, Herning, Esbjerg, København, Køge, Risskov, Birkerød, Brabrand, Ringsted, Haderslev og Odense.

Vi behandlede mere end 60.000 biler i 2011 og forventer at behandle over 75.000 biler i 2012.

Vi har ca, 200 ansatte, hvoraf de 70 er autolakerer. Kundeporteføljen tæller de allerstørste flåde ejere og bilforhandlere i Danmark.

Vi er leverandør til over 100 store og mindre bilforhandlere samt mere end 10.000 private bilejere.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at passe godt på din bil.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Undervognsbehandling/rustbeskyttelse Saab 9-3 (2006)
"Undervognsbehandling af min Saab. Arbejdet blev udført til den aftalte tid med rigtig god vejledning om arbejdet og hvornår bilen var færdig. Generelt en fin betjening i telefon og på Grenåvej hvor bilen blev indleveret. Regning desværre større en aftalt, men det har jeg nu ikke betalt da den aftalte pris må være gældende. Kunne godt tænke mig at der fra værkstedet var en henvisning til FDMs kontrolordning da værkstedet reklamerer med at de er tilsluttet denne."

Undervognsbehandling/rustbeskyttelse Kia Picanto (2013)

Undervognsbehandling/rustbeskyttelse Citroen C1 (2008)
"Undervognsbehandling af C1. Fin udførelse af jobbet som jeg kan se det. Rengjort bil og god opfølgning af aftalen. Jeg er tilfreds."
Vis flere brugerbedømmelser