Velkommen til Ole Meldgaard A/S i Herning

Vi er et større autoværksted, som foruden køb, salg, udlejning og klargøring af nyere biler i alle prisklasser tilbyder værkstedsarbejder på alle biler uanset mærke, model eller årgang.

Foruden fleksibiliteten i mærker og modeller kan vores veludstyrede værksted og personale udføre alle former for service og reparation af person- og varevogne, klargøring til syn, airconservice, montering af udstyr m.m. Groft sagt er ingen opgaver for store eller små til os.

Vi udfører naturligvis de obligatoriske serviceeftersyn, som til hver en tid sker efter bilproducenternes forskrifter med afsæt i godkendte reservedele af en høj kvalitet, korrekt udført arbejde som afsluttes med godkendte stempler i din servicebog. Det giver dig trygheden for, at arbejdet udføres korrekt, præcist og med de rigtige reservedele således at eventuel garanti på bilen opretholdes.

Vi samler på glade kunder og vores forretning er drevet af tilbagevendende kunder, som vi har løbende dialog med. Vi kender vores kunder og deres biler - det er vejen til et godt samarbejde.

I forbindelse med dit værkstedsbesøg hos os kan vi naturligvis tilbyde dig en lånebil. Vi har igennem vores biludlejnings afdeling tilmed en unik mulighed for at tilbyde dig en af vores luksus biler, så vi kan have dig hurtigt kørende igen, hvad enten det er erhverv eller til privatbrug.

Vi ser frem til at kunne servicere deres bil til fuld tilfredshed og byder dem velkommen hos Ole Meldgaard A/S i Herning

Med venlig hilsen

Karsten Meldgaard

Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Ford Fiesta (2009)

Dæk, dækmontering og hjulskift Chevrolet Lacetti (2008)
"fik en kop kaffe i ventetiden samt tilbudt noget at læse i.der var kun bilblade og det var ikke det mest spændende, det ville være dejlig om der også var andre typer blade. Det tog noget længer tid at ordne hjulskiftet end oplyst. ,"

Kobling Seat Cordoba (1999)
"Service og arbejde absolut i top."

Service Chevrolet Spark (2011)

Tandrem Toyota Avensis (2003)
"Reparationen blev forsinket med 3 timer. "

Service VW Passat (2008)
"Arbejdet blev udført, som aftalt. Personalet var venlige og imødekommende."

Kobling Citroën C1 (2008)
"En meget fin behandling"

Tandrem Volkswagen Touran (2006)
"Reparation 100 % i orden. Udskiftede dele gennemgået med værksted. Bilen rengjort u/b. Bilen gennemgået generelt og kommende behov forklaret UDEN pres men sagligt og reelt. Kan absolut anbefales. Jeg kommer tilbage."

Anhængertræk Hyundai Sonata (2009)
Vis flere brugerbedømmelser