Velkommen til Finns Autoværksted A/S - AutoMester og MesterBiler i Give.

Vi byder dig velkommen i vores professionelle bilhus som byder på alt lige fra reparation og service af biler, salg af nyere brugte kvalitetsbiler til markedets bedste priser samt vores SUVO undervognsbehandlingscenter.

Kort sagt - vi kan tilbyde alt inden for drift og vedligeholdese af din bil, men også en nyere brugt bil, hvis det måtte være ønsket.

I forhold til vores værksted kan vi tilbyde reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang og kan således også udføre service af de helt ny biler med godkendte stempler i servicebogen og garantien opretholdt.

Det kræver frisk viden. Derfor har vi obligatorisk uddannelse for vores ansatte. Uddannelsen foregår på de tekniske skoler, hvor vi har aftaler med de bedste undervisere, man kan få. På den måde sikrer vi, at vi som AutoMester altid har den nyeste viden på et område.

Samtidig med uddannelse holder vi hos Finns Autoværksted A/S også vores udstyr opdateret. Det gælder blandt andet vores motortester/fejlsøger, der håndterer fejlsøgning på alle gængse bilmærker med motorstyrings-computer uanset model eller årgang.

Vi er også en del af Falck Bonus værkstedskonceptet, hvor vi kan tilbyde Falcks og vore egne kunder en professionel og hurtig service, når bilen er skadet eller brudt ned.

Vi kan tilbyde gratis lånebil, mens din bil er på vores værksted - så er du hurtigt kørende, mens vi servicerer din bil.

Vi ser frem til at byde dem velkommen.

Med venlig hilsen

Finns Autoværksted A/S

Læs mere

Seneste bedømmelser

Vis flere brugerbedømmelser