Vi beskæftiger os udelukkende med udskiftning og reparation af autoruder, og er derfor efter vores egen mening meget kompetente til dette.

Firmaet har adresse i det smukke Hornsherred men vi kører for det meste i Stor København og Nord Sjælland så vi er meget fleksible angående hvor og hvornår der skal monteres en autorude.

Lidt om os bag firmaet. Jeg var ansat i et af Københavns ældste autorude firmaer i 20 år indtil jeg valgte at starte selvstændig i 2006. Da jeg havde været i gang et par år ansatte jeg min bror som jeg også have arbejdet sammen med i København.

Vi bruger naturligvis kun anerkendte produkter som er godkendt.
Vores leverandører er de størst og bedste på området for at kunne gi den bedst mulige service til vore kunder.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Stenslag/rudeskift/glasarbejde Fiat 500 (2009)
"Super fint arbejde, flinke folk og meget fleksibelt - det var en stor hjælp at udskiftningen af mit glastag kunne foretages på min arbejdsplads, og så endda til samme pris - som var langt under halvdelen af hvad mit normale værksted forlangte. Er meget tilfreds. "

Stenslag/rudeskift/glasarbejde Renault Scénic (2003)
"Det er første gang jeg har benyttet autobutler og reparatøren Michael's Autoruder. Da jeg ringede til værkstedet for at aftale tid, fik jeg en god rådgivning omkring de forskellige forhold omkring reparationen. Michael var meget fleksibel i forhold til, hvor og hvornår opgaven skulle udføres og aftalerne blev efterfølgende overholdt. Bilen blev afleveret hos en samarbejdspartner, der stillede værksted til rådighed, i nærheden af min bopæl. Værkstedet var meget imødekommende og gav god service. Selve reparationen som Michael udførte er, efter min vurdering, udført professionelt og til tiden og prisen. Det var en super god oplevelse, at hente bilen, der var gjort pæn ren efter udførelsen både indvendigt og udvendigt. Jeg vil klart anbefale Michael's autoruder til andre - det var god service til en god pris... VH Søren"

Stenslag/rudeskift/glasarbejde VOLVO 745 (1990)
"Det gik som aftalt.Michael har været venligt og professional. "
Vis flere brugerbedømmelser