Velkommen hos Frydendal Auto/AutoMester

Hos Frydendal Auto møder du indehaver Jan Frydendal, der er uddannet hos Fiat i 1988. Han har endvidere en 2 årig efteruddannelse, som serviceTekniker fra Citroén Danmark. Jan har over 20 års erfaring med reparationer og fejlfindning på alle bilmærker, nye som gamle.

På værkstedet arbejder yderligere Phillip Trolle der er i lære som automekaniker på 4. år.

På kontoret møder du Line Frydendal, der passer receptionen og sørger for det daglige regnskab mm.

Vi servicerer og reparerer alle biler uanset model, mærke eller alder, og du beholder naturligvis din fabriks-garanti når vi stempler din servicebog.

Værkstedet arbejder efter følgende retningslinier:

* Værkstedet har lave og gennemskuelige priser.
* Værkstedet har en høj kundeservice.
* Værkstedet har en høj flexibilitet.
* Værkstedet anvender reservedele af original kvalitet

Vi kan tilbyde gratis lånebil i forbindelse med dit værkstedsbesøg.

Vi ser frem til at møde dig og din bil

Med venlig hilsen

Jan og Line Frydendal

Frydendal Auto/AutoMester

Læs mere

Seneste bedømmelser


Bremser Honda Civic (1997)

Service RENAULT GRAND (2011)
"Jeg fik lavet 30.000km/2 års service på min Renault Grand Scenic og bilen blev lavet til aftalt tid og rigtig god pris. Jeg vil gerne gøre det igen ved næste service interval."

Service Ford Focus (1999)

Service Toyota Carina (1997)
"Jeg er generelt tilfreds med opgavens løsning. Jeg mener, at det er for tidligt at give en bedømmelse umiddelbart efter man har forladt værkstedet, evt, mangler ved arbejdet vil måske først vise sig noget senere. Når det kun bliver til fire stjerner skyldes det, at en defekt parkeringslyspære ikke var blevet skiftet. Det er en af de nemme ting at konstatere som bilejer og det skuffede mig, at den var blevet overset. Så strejfer den tanke mig - er der andet, der også er overset? Nu er der gået så lang tid (9 måneder) så jeg nu tror, at jeg kan sige, at det er ikke tilfældet. Jeg vil sikkert anvende værkstedet igen. Dog er jeg noget skuffet over, at jeg måtte køre fra Stenløse til Hillerød for at påpege den manglende udskiftning af pæren og fik udleveret pæren mod normal betaling og jeg måtte selv skifte den. Ingen kulance!"

VW Polo (2010)
"Montage af anhænger træk var væsentlig mere end værkstedet kunne klare. 2 forsøg hos frydendal derefter 4 gange hos andet værksted før stik også virkede og følge skader udbedret. INGEN stjerner!"

Andre opgaver Seat Cordoba (1997)
"flinke mennesker og var klar den dag vi aftale til prisen. ikke noget at klage over. får gerne lavet noget der igen. "

Service Honda Accord (2009)
"Alt var fint, også lånebilen."

Tandrem Seat Ibiza (2003)

Fiat Punto (1998)
"en god oplevelse. alt udført til tiden. "

Motor Toyota Avensis (2005)
"Fik meget hurtigt et tilbud, kun to timer efter opgaven var registreret her. Fik også forlænget tilbuddets løbetid. God og hurtig service i en ferieperiode! Negative ting, som trækker ned i oplevelsen: - Fik tilbud på brugt motor kørt 125.000 km, men da jeg skulle betale viste det sig, at den monterede motor havde kørt 186.000 km. Der er seks måneders garanti, men de kunne godt have advaret om denne forskel! Og prisen var den samme! - I forbindelse med udbedring af anden skade var bundpladen bag ikke skruet fast og måtte midlertidigt fastgøres med strips. - Lånebilen var af tvivlsom stand."
Vis flere brugerbedømmelser