4.4 / 5 Gennemsnit af 714 bedømmelser
Værkstedet lever op til FDM's reparationsaftale

Velkommen til Multi Auto i Tåstrup - Teknicar

Multi Auto ApS er et erfarent autoreparations og mekanikerfirma, som lægger meget vægt på sikkerheden, kvaliteten og ikke mindst priserne.

Vi er 5 ansatte, og vil gøre vores yderste for, at gøre dig tilfreds.

Vi udfører:

Service, autoreparation, mekanikerarbejde, rustarbejde, forsikringsskader, service på aircondition-anlæg og klargøring til syn på vores altid opdaterede moderne værksted.

Vores værksted ligger centralt i Taastrup, og du er selvfølgelig altid velkommen til, at kigge ind.

Multi Auto er medlem af brancheforeningerne CAD og Bilbranchen og Ankenævnet for bilklager.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Citroen Berlingo (2004)
"God pris og god service. Jeg havde ikke på forhånd bestilt en lånebil, men fik uden problemer en supergod lånebil alligevel. Vil helt sikkert bruge dette værksted igen!"

Toyota Avensis (2004)
"4 Nye dæk, hurtigt svar, venlig betjening, hurtigt skiftet. Sådan skal det gøres."

Syn/omsyn/synstjek Peugeot 307 (2002)

Skoda Fabia (2000)
"Fin service og fin pris."

Audi A6 (2004)
"Super hurtig reparation og service. God pris og var som det skulle være."

Tandrem Peugeot Boxer 320M (1997)
"Halvanden time og tandrem og hjulstrammere var skiftet på min Peugeot Boxer. Effektivt.Det billigste tilbud jeg fik på autobutler."

Opel Zafira (2008)
"afleverede kl 8 - fik den igen kl 12 -. Ud over 90.000 km service var bremseklodser til skiftning ringede de og fortalte, og det stemmer givet fint med hvornår de sidst blev skiftet. Service inkluderede bolte til nummerplade uden ekstra og pris holdt også for klodserne som jeg fik pris på via telefon. God lånebil"

Skoda Fabia (2006)
"Fin service og prisen overholdt, kun bagateller der adskiller oplevelsen fra en virkelig god oplevelse. det der trækker minimalt ned, er at mekanikeren har glemt at skrive i værkstedsbogen + parkerings forholdene der er lidt kaotiske."

Seat Altea (2006)
"Aflevere bilen om fredagen for at få skiftet friløbsremskiven og bliver lovet at få den samme dag. . lidt efter får jeg så afvide at de ikke kan skrue den af så de må beholde den til mandag .. jeg får dog en lånebil . Om mandagen bliver jeg ringet op at det ikke kan lade sig gøre aligevel og at hele generatoren skal skiftes istedet hvilken ville give en ekstra omkostning hvor på der blev sagt at istedet for 1157 kr ville det blive 3065,50 kr .. Jeg ringer op igen lidt efter for at hører hva tid eller hva dag jeg kan få den . og det viser sig så at en time efter ringer de selv tilbage hvorpå bilen er færdig og jeg fik en regning på i alt 3500 kr .. Ialt en mereomkostning på 2.343 kr "
Multi Auto ApS - Teknicar - 9. april 2014
hej Janik du tog ikke telefonen og jeg ringede til et andet nr. som jeg fandt på nettet og talte med ham om at skifte generater, han sagde god for opgaven og jeg gik i gang. Den gamle friløbsremskive kunne ikke afmonteres da den var smeltet fast på generater, fordi du havde kørt med den i lang tid.Du må kende problemet da du er tømrer man kan ikke se om taget er råddent før man for det afmonteret
Kurt

Renault Megane II (2008)
Vis flere brugerbedømmelser