Velkommen til N. S. Auto Horsens

Som kunde hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris. Vi køber reservedele ind via FTZ og Mekonomen – Skandinaviens største autogrossist/ værkstedskæde – så både pris og kvalitet hænger sammen. Og du får naturligvis 3 års garanti på reservedele!

Vi kan servicere din bil under garantiperioden, hvor du naturligvis bevarer fabriksgarantien på bilen og får et gyldigt stempel i din servicebog!

Vi udfører alle former for reparationer, stort som småt og kan herudover også tilbyde rust og pladearbejde samt alle former for skadesarbejde.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og servicere deres bil til fuld tilfredshed.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Anhængertræk Seat Leon (2013)
"Troværdig og tillidsvækkende kommunikation. Levering til tiden. Ingen beskidte fingeraftryk. Opgaven løst 112%. Klart et værksted jeg vil anbefale."

Batteri Volvo V50 (2005)
"hurtig og let handel"

Vinterdæk og skift af vinterdæk VW Passat (2008)

Tandrem Fiat Panda (2007)
"Super værksted, vi bruger det gerne igen."

Udstødning Citroën C1 (2009)
"De var hurtig og billig, 200,- kr. under oprindelig pris og så giver de 3 års garanti på dele og arbejdet. Kanon! Har brugt dem før og var også her ovenud tilfreds."

Service Skoda Fabia (2005)
"Som sædvanlig god og hurtig service, med forklaring på de udskiftede dele."

Service Renault Clio III (2011)
"Venlig modtagelse ved aflevering - bilen tilsvarende færdig til den lovede tid. Mekaniker virkede seriøs og forklarede om alt fra marginært for højt dæktryk til fejludlæsninger og forslag til punkter der skal checkes /udskiftes ved næste serviceeftersyn. Et ekstra punkt omkring en "knirkende" koblingspedal blev klaret uden meromkostning på trods af at værkstedet var klart billigst af de 3 værksteder i sammenligningen."

Affjedring/støddæmpere Skoda Fabia (2005)

Vinterdæk og skift af vinterdæk Peugeot 206+ (2010)
"rigtig god service, nemmere kan det ikke siges. "

Dæk, dækmontering og hjulskift Opel Corsa (1998)
"Venlig hurtig og billig"
Vis flere brugerbedømmelser