AK Automobiler - Carpeople

Agerbakken 9, 8362 Hørning
Medlem af CarPeople
4,8
(54)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra AK Automobiler - Carpeople og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Hos AK Automobiler CarPeople Hørning er det vigtigt for os, at du altid har en tryg og god oplevelse, uanset om du besøger vores værksted eller har brug for hjælp til at finde din næste drømmebil. Du kan altid forvente et højt serviceniveau både før, under og efter dit besøg hos os.

På værkstedet klarer vi både service og reparation af alle bilmærker, og du kan altid forvente fair priser, uden at du behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service. Vores veluddannede mekanikere står altid klar til at tage imod dig og din bil. Vores værksted er udstyret med moderne teknologi, og både fagligheden og kvaliteten er helt i top. Vi er desuden certificeret til at servicere og reparere el- og hybridbiler, så du har et kompetent værksted lige i nærheden.

Er du så uheldig at få en skade, råder vi over eget pladeværksted til forsikringsskader. Her kan du trygt aflevere din bil, hvis uheldet er ude. Vi hjælper dig med kontakt til forsikringsselskabet og sørger for, at du hurtigt bliver godt kørende igen. På pladeværkstedet reparerer og servicerer vi også varevogne.

Seneste bedømmelser

  • Prisen

    4.9

  • Fremtoningen

    4.8

  • Arbejdet

    4.8

  • Servicen

    4.8

  • Dialogen

    4.8

  • Beliggenheden

    4.7

Morten S.
cirka 5 timer siden
Tesla Model 3 2023
Super god og nærværende service. Hav lidt tålmodighed hvis du vælger at sidde og vente på dækskifte :-)
Mathias
cirka 10 timer siden
Peugeot 208 2015
Shahram D.
cirka 10 timer siden
Skoda Karoq 2018
Jeg glæder mig til, god kundeservice og venlig.
Lars N.
3 dage siden
Mazda Mazda2 Hybrid 2022
Havde modtaget et tilbud og valgt det. kontakter dem om Torsdag d 25-4 og aftalt at de skulle montere det Tirsdag d. 30-4 Jeg sendte en mail fredag d 26-4 og spurgte om jeg evt kunne afleverer bilen om Søndagen da jeg på deres hjemmeside kunne se at de havde åben. det ville passe mig bedre grundet arbejde . ingen svar . Jeg afleverede bilen Mandag den 29-4 om aftenen så de kunne montere træk Fra kl 10 Tirsdag morgen knap 3 timer var der afsat Fik ingen svar om aftenen som lovet Ringede Onsdag d 1-5 ved middags tid og spurgte ind til monteringen Fik at vide at den blev nok færdig samme dag. Blev dog ringet op ca kl 18 at bilen var færdig og at det havde den været et stykke tid Jeg havde dog ikke mulighed for at hente bilen . hentede den Torsdag d 2-5 hvor jeg påpegede at de skulle huske at melde det til SKAT at der var monteret træk. skrev en sms Fredag og mindede dem om at huske at oplyse det til SKAT . ingen svar. og så skete der intet før jeg Mandag d 6-5 Kontaktede dem lidt over 10 om formiddagen fik at vide at det ville gøre det nu. de havde desværre ikke haft tid at indberette det til SKAT de andre dage. Og så I dag den 7-5 er det så gået i orden satme ikke den bedste oplevelse...
Søren B.
4 dage siden
Alfa Romeo MiTo 2008
Et godt værksted, super søde og serviceorienterede.

Søger du værksted i Hørning?

Gør som 1.380.583 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.