Foxmar Autocenter

Militærsvinget 4A, 4700 Næstved
4,7
(180)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Foxmar Autocenter og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 18.01.2024

Vi hjælper dig trygt igennem din reparation
Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får en god oplevelse når deres bil er hos os og derfor lægger vi stor vægt på gennemsigtighed, og kunde service, derfor er vores telefoner altid åben så man kan få råd og vejledning også om aften og i weekenden.

Udover rabatten kan du blandt andet også glæde dig over 36 måneders garanti på alle reservedele (ved alm. slitage.) Det vil sige, at hvis vi udskifter noget på din bil, så er den pågældende del dækket i hele 3 år efter arbejdet er udført. Kombineres dette med vores helt nye og moderne værktøj og maskiner på værkstedet, tør vi godt love, at der er en vis tryghed forbundet med at være kunde hos FoxmarAutoCenter.

FoxmarAutoCenter er mere end bare et værksted; vi kan klare mere eller mindre alt, hvad du kunne få brug for, når du har en bil. Uanset om du skal have gennemført et serviceeftersyn, skal have udskiftet en forrude eller opbevaret dæk, så står vi klar til at hjælpe. FoxmarAutoCenter er nemlig opdelt i to overordnede dele; værksted og autoglas.

Seneste bedømmelser

  • Arbejdet

    4.8

  • Servicen

    4.8

  • Fremtoningen

    4.7

  • Prisen

    4.7

  • Dialogen

    4.7

  • Beliggenheden

    4.6

Thomas J.
cirka 13 timer siden
Chrysler 300C 2006
Professionelt og imødekommende 👍🏻
Peter P.
4 dage siden
BMW 3-Serie 2019
De sødeste og rareste mekanikere, god service og meget tilfreds.
Doreen
7 dage siden
Renault ZOE 2019
Lars S.
7 dage siden
Fiat Panda 2007
Rigtig godt behandlet, har været der mange gange og er rigtig godt tilfreds med det udførte arbejde. Rigtig dejlig betjening og nogle gode og hurtig udført arbejde. Rimelig pris
Nils H.
16 dage siden
Peugeot 208 2019

Søger du værksted i Næstved?

Gør som 1.383.940 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.