H.M Auto - Bosch Car Service

Saltumvej 5A, 9220 Aalborg Øst
Medlem af Bosch Car Service
4,8
(182)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra H.M Auto - Bosch Car Service og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 24.05.2024

OM H.M.AUTO

NYHED – Vi er Bosch Car Service værksted

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti.

Vi tilbyder forskellige reparationer og service til bilejere i Aalborg. Vi kan hjælpe dig med alt fra et olieskift til et motorskift. Uanset om du kører en lille bil eller mellemstor bil, kan vores mekanikere arbejde for, at din bil vil yde sit bedste, inden den forlader vores værksted.

Hos os er din bil i trygge hænder, uanset om det drejer sig om service, nye dæk, bremser eller udstødning.

Vi beskæftiger os også med køb, salg og bytte af brugte biler .

Seneste bedømmelser

  • Prisen

    4.8

  • Arbejdet

    4.8

  • Servicen

    4.8

  • Dialogen

    4.8

  • Beliggenheden

    4.6

  • Fremtoningen

    4.5

Anders N.
cirka 23 timer siden
Kia Ceed 2020
Ville have tjekket bremser, da det skure fra den ene bagbremse. Får så afvide at den er go nok, de bagerste bremser skal skiftes, men får også afvide de forreste skal skiftes, og der bliver utroligt mange gange lagt tryk på hvor farligt det er at køre bilen som den er og jeg burde få skiftet ligenu, mens bilen er hos dem. Sjovt nok lyder den unge mekaniker (evt lærling måske?) lidt skråsikker på de forreste bremser, mens mester er 100% sikker på at ALLE 4 bremser skal skiftes, og har ikke tal på vor mange gange jeg får af vide hvor farligt det er at køre, som den står der. Får efterfølgende en anden vurdering hos en mekaniker jeg har brugt før, det er bare en stykke væk at køre, men hanudtaler at, jo de bagerste skal skiftes, men der absolut ikke er nogen grund tl at skifte de forreste. Alt i alt, føler jeg godt nok at H.M Auto - Bosch Car Service forsøger at tage røven på en (undskyld mit sprog), også hele dialogen med at de altså bør skiftes allesammen og det bør være nu, samtidig med at forsøge at gøre mig bange, for at køre i bilen. Kan på ingen måde anbefale at man gør brug af værkstedet. Ved betaling, forsøger chefen også at få mig til at sige at jeg er ligeglad med at det er farligt at køre, og vil have mig til at fortælle hvad han skal skrive på faktuaren. Har efterfølgende talt med mester omkring sagen pr telefon, men den oprindelige oplevelse er den samme.
Solveig H.
2 dage siden
Ford C-Max 2012
God betjening :)
Qi H.
3 dage siden
Opel Astra 2013
Qi H.
3 dage siden
Opel Astra 2013
Fair pris
Kristinn T.
4 dage siden
Skoda Superb 2018
God service. Fik tid til min bil inden for to dage. Venligt og imødekommende personale. Prismæssigt så godt som det nu kan være.

Søger du værksted i Aalborg?

Gør som 1.388.569 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.