Om Autobutler

Prisgaranti - betingelser

Hvis du kan forevise et skriftligt tilbud, som er billigere end det billigst modtagne tilbud fra autobutler.dk., matcher vi prisen via et værksted på autobutler.dk.

Prisgarantien gælder i hele landet.

Følgende vilkår skal være opfyldt for at benytte prisgaranti via autobutler.dk:

  1. Autobutler.dk prisgaranti kan alene anvendes, såfremt det udbudte værkstedsarbejde endnu ikke er udført på værkstedet, og til værkstedsarbejde der efterfølgende udføres på et værksted via autobutler.dk.

  2. Autobutler.dk prisgaranti gælder alene i forhold til det modtagne skriftlige tilbud, som har været i udbud via portalen og således ikke individuelle tillægs- og/eller følgearbejder, som er aftalt direkte med værkstedet.

  3. Autobutler.dk prisgaranti forudsætter, at det foreviste tilbud er baseret på identisk opgavebeskrivelse, at det er skriftligt, og at der ud fra et fagmæssigt synspunkt ikke kan sås tvivl om, at opgavebeskrivelserne er identiske.

  4. For at kunne bruge autobutler.dk prisgaranti skal du kontakte autobutler.dk senest syv dage efter modtagelsen af tilbuddet på din opgave, som har været i udbud via autobutler.dk.

  5. Autobutler.dk prisgaranti forudsætter, at det foreviste tilbud er gyldigt, maksimalt er syv dage gammelt og udspecificeret i forhold til arbejdsløn, timeforbrug og anvendte materialer.

  6. Autobutler.dk prisgaranti forudsætter, at det foreviste tilbud som minimum har samme eller bedre kvalitet i anvendte materialer, ligesom de angivne garantiforhold som minimum skal være de samme eller bedre i forhold til anvendte materialer og det udførte arbejde.

  7. Autobutler.dk prisgaranti er alene gældende, hvis det foreviste tilbud kommer fra et dansk værksted med en radius af max. 20 km fra det autobutler.dk værksted, du sammenligner prisen med.

  8. Autobutler.dk forpligter sig til at matche prisen hos et af portalens værksteder i en radius på op til 50 km fra det autobutler.dk værksted, du sammenligner prisen med.

  9. Prisgarantien kan alene anvendes ved booking og udførelse af arbejdet hos et af portalens værksteder og gælder udelukkende den private, registrerede ejer af køretøjet. Der udbetales ikke kontanter som udligning for differencen imellem de to sammenholdte tilbud.

  10. Autobutler.dk prisgaranti forudsætter, at det foreviste tilbud er reelt og ikke er udfærdiget med det formål, at reducere prisen for en given opgave forespurgt på autobutler.dk, lige som garantien ikke gælder for kampagnetilbud.

For at kunne gøre brug af autobutler.dk prisgaranti, skal du sende autobutler.dk en e-mail med det billigere tilbud vedhæftet.

Autobutler.dk
[email protected]
Telefon 77 343 221

Få tilbud nær dig

Vi har 251 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe.

Få tilbud
3 års garanti på din bilreparation
3 års garanti

Din sikkerhed for kvalitetsarbejde
Læs mere

Prisgaranti på alle opgaver
Prisgaranti på alle opgaver

Fundet det billigere? Vi matcher prisen
Læs mere