For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere
Om Autobutler

Prisgaranti - betingelser

Vores prisgaranti giver dig sikkerheden for altid konkurrencedygtige priser og tilbud som er til at forstå og sammenligne.

Med Autobutlers prisgaranti matcher vi et bedre tilbud, via et af portalens tilmeldte værksteder, hvis du kan forevise et tilbud, som er bedre end det, du har modtaget via Autobutler.

Følgende vilkår skal være opfyldt for at benytte prisgaranti via Autobutler:

  1. Autobutlers prisgaranti gælder i hele landet og uanset hvilken type værksted, det foreviste tilbud kommer fra. Dvs. prisgarantien gælder ved matching af tilbud fra både frie og autoriserede værksteder.

  2. Autobutlers prisgaranti gælder alene i forhold til det modtagne tilbud via portalen og således ikke tillægs- og/eller følgearbejder, som aftales direkte med værkstedet.

  3. Autobutlers prisgaranti forudsætter, at det foreviste tilbud er baseret på den samme opgavebeskrivelse, som forespurgt via autobutler.dk og at der ud fra et fagmæssigt synspunkt ikke kan sås tvivl om, at opgavebeskrivelserne er identiske.

  4. Autobutlers prisgaranti forudsætter, at det foreviste tilbud er udspecificeret i forhold til arbejdsløn og de anvendte materialer, ligesom tilbuddet til hver en tid skal være stemplet af værkstedet og underskrevet med sted og dato.

  5. Autobutlers prisgaranti forudsætter, at det foreviste tilbud som minimum har samme eller bedre kvalitet i de anvendte reservedele, ligesom de angivne garantiforhold som minimum skal være de samme eller bedre i forhold til både de anvendte reservedele, men også det udførte arbejde.

  6. Autobutlers prisgaranti forudsætter, at det foreviste tilbud er reelt og således ikke er udfærdiget med det ene formål, bevidst at reducere omkostningerne på en given opgave forespurgt på Autobutler

  7. Autobutlers prisgaranti er gældende indenfor for en radius af max. 50 km fra hvor, det forespurgte arbejde ønskes udført. Autobutler forpligter sig derfor til at matche prisen hos et af portalens værksteder, som maximalt må ligge 50 km fra det udgangspunkt (postnummer/by), du angav, da du oprettede opgaven.

  8. Autobutlers prisgaranti vil til hver en tid forsøge at matche din pris med det af portalens værksteder, du helst ønsker at gøre brug af. Såfremt disse forhold gør sig gældende for det foreviste tilbud, matcher autobutler.dk prisen hos et af portalens værksteder.

  9. Vi gør endnu engang opmærksom på, at prisgarantien alene kan anvendes ved booking og udførsel af arbejdet hos et af portalens værksteder, hvorfor der eksempelvis ikke udbetales kontanter, som udligning for differencen imellem de to sammenholdte tilbud.

For at gøre brug af prisgarantien skal du starte med at sende os en e-mail og vedhæfte det bedre tilbud på [email protected]

Har du spørgsmål, er du altid kontakte vores supportafdeling på [email protected] eller telefon 77 343 221 alle hverdage i mellem klokken 08.00 og 16.00.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 297 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe dig

Få 3 tilbud
2 års garanti på din bilreparation
Din sikkerhed for kvalitetsarbejde
Prisgaranti på alle opgaver
Fundet det billigere? Vi matcher prisen