Kundevurderinger

4,2
(234)
  • Arbejdet 4.6
  • Servicen 4.6
  • Dialogen 4.6
  • Fremtoningen 4.5
  • Beliggenheden 4.4
  • Prisen 4.2
Sten F. 22.11.2017
Opel Astra
Iflg. Obel ødelagde værkstedet den ene af ventilerne, hvilket gav en ekstraudgift. Værkstedet gjorde dog opmærksom på at der var en fejl på ventilen, så jeg brugte lige 2 timer ekstra på at få det lavet og 500 kr.
Harley K. 10.11.2017
Mercedes-Benz E220
Jan N. 10.11.2017
Dacia Stepway
Dejlig oplevelse, blev presset ind i mellem andet,
Jan N. 07.11.2017
Toyota Avensis
Super service. Hurtigt skift af hjul
John M. 02.11.2017
Renault Megane
Maria B. 01.11.2017
Skoda Octavia
God
Mohammad S. 31.10.2017
Toyota IS
Snyder kunderne, læs mere om dem på facebook, trustpilot og google inden I vælger dem Ps. virksomheden slettede opgaven fra autobutler for at undgå denne anmeldelse, men tak til autobutler support for at afslutte opgaven, som værkstedet prøvede at fjerne fra autobutler, selvom de havde afsluttet opgaven. Ikke en ejer (Michael Abdi) og virksomhed man kan stole på overhovedet! 1. Ejeren (Michael Abdi) oplyser en pris i starten og en anden, meget højere anden pris på regningen. 2. Der bliver udført ting på bilen uden godkendelse fra kunden, og man hænger på det da bilen bliver sat i ikke køretilstand. 3. Overholder ikke aftale omkring hvornår bilen skal leveres tilbage Jeg havde en gearkasse som skulle undersøges, og de kom med et godt tilbud. Jeg snakkede med ejeren Michael Abdi og aftalte tid, alt var godt. Jeg afleverede bilen mandag, og aftalte at bilen skulle kun undersøges. Gearolien skulle også muligvis skiftes, men Michael Abdi fortalte mig at de vil tappe lidt af gearolien og se om den var for gammel, I så fald vil vi tale sammen i telefonen inden de skifter olien. Det sagde jeg ja til, og forventede et opkald dagen efter. Her blev der også sagt at bilen var klar dagen efter. Jeg får så et opkald tirsdag, som oplyser mig om undersøgelsen af bilen, og at det i alt vil tage 3.700 kroner at fikse gearboksen. Det sagde jeg nej til, da jeg gerne vil have tid til at tænke over det, og jeg sagde at det skulle I ikke gøre. Han oplyste mig også at olien fra gearkassen var for gammelt, og al olien var nu tappet ud. Jeg blev godt nok overrasket, da det var ikke sådan jeg forstod aftalen. Jeg spurgte så igen om det kunne passe at der ikke var gearolie i bilen nu, til det sagde han at bilen havde ingen gearolie nu. Det brokkede jeg ikke over, da jeg tænkte at det måske bare var en misforståelse, og EN misforståelse er tit forventet. Så spurgte jeg hvad gearolie skiftet vil koste mig, og til det sagde han at der skal skiftes 2 liter olie, og det vil koste mig 5-600 kroner at få skiftet. Til det sagde jeg fint, det må I gerne. Og på intet tidspunkt inden jeg så regningen blev jeg gjort obs på at prisen var eksklusiv løn for udskiftning (som har taget 1 time af 495 kr + moms?!?!). Jeg diskuterede det med Michael, og han mener at det er min fejl at jeg ikke spurgte direkte "Hvad koster det i alt at skifte gearolien". Men jeg mener at spørge hvad olieskiftet koster er det samme spørgsmål, da alle ved at kunden ikke er interesseret i at købe 2 liter olie og skifte den selv. Jeg føler mig snydt da jeg betalte for noget jeg ikke blev oplyst om, og da jeg blev sat i en situation hvor bilen lige pludselig stod uden gearolie kunne han bare fortale mig hvad det kostede at skifte gearolien, i stedet for at svare spørsgsmålet om hvad det koster at skifte gearolien med et svar om literprisen for gearolie.
Hundige Bilcenter
Hej mohammad
Vi er kede af at du føler at vi har snydt dig, men vi deler bestemt ikke din opfattelse af forløbet
punkt 1:
så kan man ikke kun aftappe en lille smule af gearolien, det må bunde i en misforståelse imellem dig og Michael, som har givet dig den opfattelse af at vi kun ville tappe en smule af gearolien.
punkt 2:
Med i den ene time som du betaler for er også at vi udskifter selve nøglehuset på din nøgle samt kontrol af nøglens funktioner. som du er indforstået med at vi reparere.
samlet set har vi brugt ca. 2,5-3 timer på din bil, men alligevel finder du det uretfærdigt at vi forlanger 1 time for de ting vi har lavet på din bil?
Vi finder det bestemt ikke urimeligt at du har fået en faktura pålydende: 1548,08 kr.
i prisen er der lavet følgende:
Fejlsøgning diagnosticering med tester samt prøvekørsel 137,5 kr.
Gearolie 75w80 + udskiftning(halv times forbrug) 779,37 kr.
Nøglehus til toyota original nøgle 212,5 kr.
Fejlsøgning af bagerste seler + arbejdsløn for nøgle rep 309,37 kr.
afgifter/forbrugsmaterialer miljø 109,32 kr.
Med venlig hilsen
Værkstedet
Philip W. 30.10.2017
Fiat Panda
Super kvalitet og perfekt service med kunden i fokus!
Bo P. 22.10.2017
Toyota Avensis
Erik S. 21.10.2017
Kia Rio
Rigtig god, men fremskaffelse af reservedele tog lang tid.