SPAR op til 400 kr.

Danmarks bedste pris på hjulskifte - KUN 249 kr.

Danmarks billigste landsdækkende pris. Skynd dig. Benyt tilbuddet nu, hvor værkstederne stadig har ledige tider.

Bestil hjulskifte til 249 kr. 
Spotcheck dk

2 års garanti på alt værkstedsarbejde

Udarbejdet i samarbejde med FDM

Priceguarantee dk

Prisgaranti på alle opgaver

Vær sikker på at du altid får den bedste pris med prisgaranti

Kampagnetilbuddet indeholder

* Du skal bestille og aftale hjulskiftet via autobutler.dk. Du afleverer bilen og dine medbragte hjul på værkstedet, som enten skifter dem med det samme, eller på et aftalt tidspunkt for 249 kroner inkl. moms. Tilbuddet bliver udbudt så længe, der er plads på værkstedet.
Du skal selv medbringe de komplette hjul inkl. fælge, der skal skiftes til. Arbejdet inkluderer afmontering af hjul, visuel kontrol af bremser, montering af hjul og kontrol af dæktryk. Tilbuddet inkluderer ikke arbejde som: afbalancering af hjul, montering af løse dæk eller dækskift, montering og kodning af TPMS-ventiler, nye dæk, dækopbevaring eller lignende, som dog kan tilkøbes.

375.581 glade bilejere har brugt autobutler.dk

Dk11

Jimmi Bram

Renault Grand Scenic III (2012)

Fik lynhurtigt tre relevante tilbud på service og bremseskift, med gode kvalificerede svar fra værkstederne. Man kan se at dem der sidder i den anden ende rent faktisk forholder sig til hvad man skriver. Hele rating delen giver god ro i sjælen når man så vælger et af tilbuddene.

Dk22

Kim H. Hansen

Seat Toledo (2001)

Pålidelig hjemmeside Har fået tilbud fra dem de seneste 3 år tror jeg, på 3 forskellige biler. Der har altid været tilbud. Rigtige gode endda. Har endda lige brugt det idag. Man finder værksteder nær hvor man bor, man ikke vidste var der. Alt i alt, Fantastisk hjemmeside

Dk33

Mona Dahlquist

Fiat Grande Punto (2008)

Alletiders, så smart! God måde at få overblik over prisforskelle! Der var over 2000 kr ' s forskel på den billigste og dyreste! Og, den billigste havde gratis lånebil, det havde de 2 andre ikke!