menu
  • Find værksted
  • Bedømmelser
  • Bilreparationer
  • Blog
  • Kontakt
  • Få tilbud
Bilreparation med 3 års garanti
3 års garanti

Din sikkerhed for kvalitetsarbejde
Læs mere

Vi matcher prisen
Prisgaranti på alle opgaver

Fundet det billigere? Vi matcher prisen
Læs mere

Sortér efter

Navn
  • Navn
  • Afstand
  • Bedømmelser
logo

T.R. Biler & Autoværksted

32 Kuopiovej, 5700 Svendborg

Er du på udkig efter en dygtig bilmekaniker i Svendborg, som kan hjælpe dig med service og reparationer af din BMW? Så kør forbi mekanikerne hos T.R. Biler & Autoværksted, der har stor ekspertise inden for serviceringer af blandt andet fejlsøgning, tandrem/kædekit og elektrisk arbejde på BMW m.fl.

star star star star star
4,7 / 5 (34 bedømmelser)
courtesy carMulighed for lånebil
Få tilbud online
author
Claus R.
2020-09-13
star star star star star
5 / 5

super effektive og flinke mekanikker 👍👍

logo

Bilhuset Svendborg - AutoMester

12 Grønnemosevej , 5700 Svendborg

Leder du efter en dygtig automekaniker i Svendborg, der kan hjælpe dig med service og reparationer af din BMW? Så kom forbi autoværkstedet Bilhuset Svendborg - AutoMester, der har stor erfaring inden for reparationer af blandt andet gearkasse, bilpleje og undervognsbehandling / rustbeskyttelse på BMW m.fl.

star star star star star
4,5 / 5 (96 bedømmelser)
courtesy carMulighed for lånebil
Få tilbud online
author
Michael C.
2020-09-12
star star star star star
4 / 5

Super god men lang

logo

Euromaster Nyborg

35 B Vestergade, 5800 Nyborg

Har din BMW brug for at blive tilset i Nyborg og omegn? Så kom forbi Euromaster Nyborg, der har stor erfaring i servicering af BMW. Autoværkstedets kunder er generelt meget tilfredse med den service, som mekanikerne hos Euromaster Nyborg leverer, og det kan blandt andet ses i anmeldelserne, hvor de har fået 4.4/5.

star star star star star
4,4 / 5 (19 bedømmelser)
Få tilbud online
author
Thomas
2020-08-17
star star star star star
1 / 5

Mest elendige kundeservice = ikke eksisterende fik bilen 24 senere end aftalt med el fejl i el systemet efter de monteret træk måtte leje bil for komme på arb da de beholdt min bil pga de påstod de manglede en ledning som de dagen inden sagde de hade modtaget så kostede 1600 extra i leje af bil og 1000 kr til auto elektriker for finde fejlen som de selføllig ik lavet og deres undskyldning var at autobutler ik aftalt tiden selv om jeg har 2 bekræftelses sms er og autobutler ringet tjekket og ringet tilbage bekræftet aftalen men os nemmere end tage ansvar så en regning på 6600 endte med koste 2600 extra ingen undskyldning eller forsøge finde en rimelig løsning nope eneste man tænker på er penge så kan kunden ellers sejle sin egen så dårligste værksted jeg nogensinde oplevet hild jer langt langt væk derfra

Andre værksteder i Svendborg:

Få tilbud nær dig

Vi har 316 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe.

Få tilbud