For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Privatlivspolitik

Databeskyttelse og din personlige data

Vi er forpligtet til at håndtere din persondata ansvarligt og i overensstemmelse med Databeskyttelseslovgivningen og GDPR-lovgivningen.

Persondata som Autobutler indsamler

For at Autobutler kan levere tilbud til dig, kan du blive bedt om at oplyse din bils nummerplade, dit navn, adresse, emailadresse og/eller anden kontaktinformation.

Deling af din personlige data

Vi deler ingen persondata med tredjeparter. Det samme er gældende for materiale, du uploader til siden, med mindre du giver andre adgang til denne information, eller vi tidligere har modtaget din explicitte accept af, at vi deler denne information.

Hvis Autobutler imidlertid bliver pålagt af politiet eller domstolene at udlevere information om dig, så vil vi fremskaffe den efterspurgte information.

Dette bruger Autobutler din persondata til

Vi har mulighed for at benytte den persondata, som du har givet os, til markedsundersøgelser, produktudvikling, salgsanalyser, marketing- og salgsfremmende formål, samt til at kontakte dig i relation til de services, som du har efterspurgt.

Her gemmer Autobutler din persondata

Vi tager alle rimelige foranstaltninger for at sikre, at din data er sikker, når vi har modtaget den. Vær opmærksom på, at selvom vi benytter en sikker https:// -side, så kan vi ikke sikre, at din computer, enhed eller internetforbindelse er sikker.

Når vi har modtaget din information, bliver din persondata gemt på en sikker server, og dataen er udelukkende tilgængelig for Autobutler-medarbejdere. Din persondata bliver ikke gemt eller sendt krypteret.

Autobutler cookies og tredjeparter

Cookies
Vi benytter os af cookies på tværs af vores Autobutler-sider. En cookie er en lille fil, der bliver gemt på din computer, og den indeholder en identifikation af computeren, som Autobutler og tredjeparter kan bruge. Cookies bliver brugt for at skabe en optimal brugeroplevelse, fx give dig mere relevant information og for at give siden mulighed for at huske din logininformation. Se venligst vores cookies-politik for mere information.

IP-adresse
Når du besøger en Autobutler-hjemmeside, bliver IP-adressen fra din computer eller enhed registreret og gemt. Brugen af cookies og registreringen af din IP-adresse gør det muligt at logge dit besøg. Det er også nødvendigt for at sikre sikker kommunikation og administration af dine rettigheder.

Webanalyse
Vi benytter os af webanalyse på Autobutler-sider, hvilket betyder, at statistiksystemet samler information for at give et statisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, hvornår de forlader siden mm. Webanalyse bliver brugt med det formål at optimere Autobutler-sider og marketingindsatser. Dataen indsamlet af vores webanalyseudbyder indeholder ikke noget af den persondata, som du evt. har givet os.

IT-udbyder
Autobutler benytter sig af en ekstern IT-udbyder for at håndtere teknisk drift og vedligehold af Autobutler-sider. Denne IT-udbyder behandler data for Autobutler, og du accepterer hermed, at denne IT-udbyder også vil behandle din data, som du selv er dataansvarlig for.

Denne IT-udbyder, i form af sin rolle som databehandler, vil kun handle på instruktioner fra Autobutler og har ingen rettigheder over persondata om dig eller andre rettigheder til information, som du stiller til rådighed eller materiale, du uploader.

Ved at acceptere disse vilkår, giver du Autobutler autoritet til at instruere IT-udbyderen, når det kommer til at behandle din data. Databehandleren har taget de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at forebygge utilsigtet eller ulovlig tilintetgørelse, tab eller forringelse af denne information, og for at undgå at det kommer i hænderne på uautoriserede personer eller bliver misbrugt eller på anden vis håndteret i strid med Databeskyttelseslovgivningen eller med Autobutlers instruktioner.

Adgang til din persondata

Du har ret til at få adgang til al din persondata, som vi har hos Autobutler. Du har også retten til at få rettet enhver information om dig, vi har hos Autobutler. Hvis du ønsker at gøre brug af denne ret, så log venligst ind på din profil og gå til ’Indstillinger’. Her kan du eksportere din data. Hvis du har yderligere spørgsmål til GDPR, så skriv venligst en e-mail til [email protected]utobutler.dk.

Sletning af din persondata

Du har retten til at blive glemt og få al din persondata, vi har hos Autobutler, slettet. Hvis du ønsker at gøre brug af denne ret, så log venligst ind på din profil og gå til ’Indstillinger’. Her kan du slette din profil. Hvis du har yderligere spørgsmål til GDPR, så skriv venligst en e-mail til [email protected].