AutoPartner er Danmarks bedste kæde 2018

Helt i top på autobutler.dk listen over Danmarks 100 bedste værksteder er AutoPartner, som har 16 værksteder blandt de 100 bedst bedømte, med en gennemsnitsscore på 4,8 ud af 5.

16 AutoPartner værksteder har fået den attraktive placering som et af Danmarks 100 bedste værksteder i 2018. Dermed blev det den værkstedssammenslutning, med flest topbedømte værksteder på autobutler.dk.

Vi ser, at kædetilknytningen ofte er den sidste brik, der afgør om en bilejer vælger det pågældende værksted, forklarer adm. dir. Christian Legêne fra autobutler.dk som peger på, at AutoPartners mekanikere har gjort en ekstraordinær indsats for kunderne, samtidig med at kædens fokus på kvalitet kan mærkes i dagligdagen.

AutoPartners kædechef René Lang er stolt over den fine placering
Vi har mange initiativer, der skal sikre et højt fagligt niveau og digital forståelse hos vores værksteder. Derfor er vi stolte over, at AutoPartner både har Danmarks bedste værksted, og samtidig er den værkstedskæde med flest værksteder i top 100, siger kædechef René Lang fra AutoPartner.

Den store repræsentation af både AutoPartner og Teknicar-værksteder på autobutler.dk er drevet af de enkelte værksteders eget ønske om at få adgang til nye kunder, men kædechefen glæder sig over, at også Teknicar har klaret sig godt med hele 11 værksteder på listen.

FAKTA
Sådan fordeler kædeværkstederne sig blandt de 100 bedst bedømte på autobutler.dk

Kæde - antal
Autopartner - 16
Hella Service Partner - 12
Autoriserede/uden for kæder - 11
Teknicar - 11
Autoplus - 10
Automester - 9
Bosch Car Service - 8
Mekonomen - 5
Din Bilpartner - 4
Carl Christensen (No Name) - 4
MekoPartner - 2
Point S - 2
CarPeople - 2
Intopit - 2
First Stop - 1
SDS - 1

Tilbage

Gå på din værkstedsside, og få nye kunder i dag
https://crm.autobutler.dk/login