For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Autobutler inviterer til web-seminar landet over

17 marts 2014, 10:28

Autobutler lancerer nu deres nye initiativ, Web-seminar, som er en hjælp til alle værksteder, med at skabe merværdi gennem brugen af internettet og Autobutlers ordreplatform.

Med mere end 135.000 formidlede opgaver, er initiativet skabt ud fra erfaringer og samtaler med værksteder og deres kunder, i forbindelse med udfordringerne, ved brugen af internettet som platform for tilbudsgivning. Autobutler vil på seminaret hjælpe jer værksteder med at udnytte internettet og værkstedsportalens ordreplatform som et aktivt og naturligt hverdagsværktøj til kundevinding og markedsføring, på linje med jeres øvrige hverdagsværktøjer som fejlkodeudlæser eller topnøglesæt.

Seminaret tager udgangspunkt i Autobutlers webportal og er skruet sådan sammen, at det favner alle type brugere. Første seminar fokuserer vi på nye og lettere øvede bruger, hvor vi vil hjælpe hver enkelt deltager med at forstå dynamikkerne på internettet, og sættet systemet op så det passer den enkelte bruger i forbindelse med netop de opgaver og de bilmærker som du ønsker at se, samt kort og konkret at kunne afgive tilbud til kunderne på under 1 minut. Andet seminar er fokuseret på alle øvede brugere, som har erfaring med nettet, og som ønsker forbedrede kundskaber inden for web-tilbudsgivning, og hvordan de får bedre kundebedømmelser på nettet.

Få 3 tilbud på reparation

Vi vil med seminaret hjælpe jer værksteder med at minimere den tid, I bruger på tilbudsgivning til i stedet at fokusere på formulering af jeres kompetencer og services over for kunden samt opnå størst mulig acceptrate af jeres afgivende tilbud.

Udviklingen taler for sig selv. Flere og flere forbrugere spørger på priser og produkter over internettet i større og større stil. Internettet er i dag det foretrukne informationsmedie inden folk tager den endelige beslutning om hvor de skal have udført en given opgave, eller købe en given vare. Denne adfærd bliver vi nødsaget til at acceptere og forholde sig til.

De tre første af i alt 12 web-seminarer blev afholdt 26. marts i Århus, 27. marts i Middelfart og 28. marts i København.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11817 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer