Autobutler inviterer til web-seminar landet over

Skrevet af Autobutler.dk d. 17. marts 2014, 10:28

Autobutler lancerer nu deres nye initiativ, Web-seminar, som er en hjælp til alle værksteder, med at skabe merværdi gennem brugen af internettet og Autobutlers ordreplatform.

Med mere end 135.000 formidlede opgaver, er initiativet skabt ud fra erfaringer og samtaler med værksteder og deres kunder, i forbindelse med udfordringerne, ved brugen af internettet som platform for tilbudsgivning. Autobutler vil på seminaret hjælpe jer værksteder, med at udnytte internettet og værkstedsportalens ordreplatform som et aktivt og naturligt hverdagsværktøj til kundevinding og markedsføring, på linje med jeres øvrige hverdagsværktøjer som fejlkodeudlæser eller topnøglesæt.

Seminaret tager udgangspunkt i Autobutlers webportal, og er skruet sådan sammen, at det favner alle type brugere. Første seminar fokuserer vi på nye og lettere øvede bruger, hvor vi vil hjælpe hver enkelt deltager med at forstå dynamikkerne på internettet, og sættet systemet op så det passer den enkelte bruger i forbindelse med netop de opgaver og de bilmærker som du ønsker at se, samt kort og konkret at kunne afgive tilbud til kunderne på under 1 minut. Andet seminar er fokuseret på alle øvede brugere som har erfaring med nettet, og som ønsker forbedrede kundskaber inden for web-tilbudsgivning og hvordan de får bedre kundebedømmelser på nettet.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Vi vil med seminaret hjælpe jer værksteder med at minimerer den tid i bruger på tilbudsgivning, til i stedet, at fokuserer på formulering af jeres kompetencer og services over for kunden samt opnå størst mulig acceptrate af jeres afgivende tilbud.

Udviklingen taler for sig selv. Flere og flere forbrugere spørger på priser og produkter over internettet i større og større stil. Internettet er i dag det foretrukne informationsmedie inden folk tager den endelige beslutning om hvor de skal have udført en given opgave, eller købe en given vare. Denne adfærd bliver vi nødsaget til at acceptere og forholde sig til.

De tre første af i alt 12 web-seminarer blev afholdt 26. marts i Århus, 27. marts i Middelfart og 28. marts i København.


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
55810 bedømmelser
VW 1.4 16V – 2006
fuldstændig vildt hurtig service. Da jeg havde valgt værkstedet, ringede de selv om 5 min senere....
Brdr's Auto Taastrup ApS - AutoPlus
2630 Taastrup
Citroen C1 – 2007
God og hurtig service. Vil helt klart bruge dem igen.
Auto M8
3600 Frederikssund
Skoda Octavia – 2002
det var et godt værksted og de var gode til deres arbejde så ug her fra MVH.John.Jensen
Sand BilCentrum ApS
2630 Taastrup
VW 1.4 16V – 2006
fuldstændig vildt hurtig service. Da jeg havde valgt værkstedet, ringede de selv om 5 min senere....
Brdr's Auto Taastrup ApS - AutoPlus
2630 Taastrup
Citroen C1 – 2007
God og hurtig service. Vil helt klart bruge dem igen.
Auto M8
3600 Frederikssund
Opret en opgave nu