For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Vi er vilde med internet, når bilen skal på værksted

Bilejere bruger nettet for at finde et værksted

Flere og flere bilejere bruger computeren i stedet for bare at køre hen til det lokale bilværksted, konstaterer værkstedsportalen autobutler.dk som i juli nåede kunde nummer 300.000.

Vi klikker stadigt oftere på nettet før bilen kommer på værksted. Sidste år nåede værkstedsportalen autobutler.dk 200.000 registrerede bilejere. Her året efter er tallet steget til 300.000 som har brugt nettet til at få tilbud fra bilværkstedet.

»Vi ser en massiv tilgang af danskere, der benytter muligheden for at bruge nettet, før de bestiller et værkstedsbesøg. Bilejerne er simpelt hen begyndt at sortere de gammeldags analoge værksteder fra til fordel for mekanikere, der giver tilbud og beskrivelser via nettet«, fortæller adm. dir. Christian Legêne fra autobutler.dk.

Selv om mange andre brancher for længst er flyttet på nettet, baserer store dele af bilbranchen stadig sin forretning på at kunderne ringer eller kigger forbi i åbningstiden. Derfor forventer autobutler.dk at de kommende år bliver et udskilningsløb, hvor værkstederne enten bliver digitale, eller langsomt mister deres kundebase til de nye internetbaserede services.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Vi er alle blevet netbrugere

Ifølge Foreningen For Dansk Internet Handel var 24 procent af danskernes forbrug i 2015 online, og den samlede e-handel voksede med 13,2 mia. kroner i 2015 - det er den samme tendens, som man nu oplever på de danske bilværksteder.

Autobutler.dk peger på, at der nu er en digital bold som er begyndt at rulle, så flere og flere søger mod nettet for at bestille et værksted efter at have hørt om positive erfaringer fra naboer, familie og venner. Hvor de første kunder især var digitale "first-movers", er de nye kunder nu helt almindelige bilejere, som ikke før har brugt nettet til bilrelaterede opgaver.

»Vi ser den direkte effekt i form af en eksponentiel stigning af registrerede bilejere måned for måned og målet er at vi senest i 2018 har registreret en halv million kunder«, forklarer Legêne.

En tredjedel af alle nye kunder opretter sig uden for værkstedets åbningstid - og angiver at de først og fremmest bruger nettet, fordi det er den nemmeste måde at bestille værksted.

Om Autobutler.dk

Autobutler.dk er den største digitale værkstedsportal i Danmark som med 700 samarbejdende værksteder og 300.000 registrerede bilejere hjælper danske bilejere med at finde kvalitetsværksteder og bestille tid online.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer