Vi er vilde med internet, når bilen skal på værksted

Skrevet af Autobutler.dk d. 15. juli 2016, 15.56

Bilejere bruger nettet for at finde et værksted

Flere og flere bilejere bruger computeren i stedet for bare at køre hen til det lokale bilværksted, konstaterer værkstedsportalen autobutler.dk som i juli nåede kunde nummer 300.000.

Vi klikker stadigt oftere på nettet før bilen kommer på værksted. Sidste år nåede værkstedsportalen autobutler.dk 200.000 registrerede bilejere. Her året efter er tallet steget til 300.000 som har brugt nettet til at få tilbud fra bilværkstedet.

»Vi ser en massiv tilgang af danskere, der benytter muligheden for at bruge nettet, før de bestiller et værkstedsbesøg. Bilejerne er simpelt hen begyndt at sortere de gammeldags analoge værksteder fra til fordel for mekanikere, der giver tilbud og beskrivelser via nettet«, fortæller adm. dir. Christian Legêne fra autobutler.dk.

Selv om mange andre brancher for længst er flyttet på nettet, baserer store dele af bilbranchen stadig sin forretning på at kunderne ringer eller kigger forbi i åbningstiden. Derfor forventer autobutler.dk at de kommende år bliver et udskilningsløb, hvor værkstederne enten bliver digitale, eller langsomt mister deres kundebase til de nye internetbaserede services.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Vi er alle blevet netbrugere

Ifølge Foreningen For Dansk Internet Handel var 24 procent af danskernes forbrug i 2015 online, og den samlede e-handel voksede med 13,2 mia. kroner i 2015 - det er den samme tendens, som man nu oplever på de danske bilværksteder.

Autobutler.dk peger på, at der nu er en digital bold som er begyndt at rulle, så flere og flere søger mod nettet for at bestille et værksted efter at have hørt om positive erfaringer fra naboer, familie og venner. Hvor de første kunder især var digitale "first-movers", er de nye kunder nu helt almindelige bilejere, som ikke før har brugt nettet til bilrelaterede opgaver.

»Vi ser den direkte effekt i form af en eksponentiel stigning af registrerede bilejere måned for måned og målet er at vi senest i 2018 har registreret en halv million kunder«, forklarer Legêne.

En tredjedel af alle nye kunder opretter sig uden for værkstedets åbningstid - og angiver at de først og fremmest bruger nettet, fordi det er den nemmeste måde at bestille værksted.

Om Autobutler.dk

Autobutler.dk er den største digitale værkstedsportal i Danmark som med 700 samarbejdende værksteder og 300.000 registrerede bilejere hjælper danske bilejere med at finde kvalitetsværksteder og bestille tid online.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Opel 2.0 – 2001
God service, hurtig arbejde og til den aftalte pris. Der blev informeret om yderligere defekter,...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Suzuki Splash – 2009
Værkstedet ringede selv op for at aftale tid. Det var rart. Bilen var klar til afhentning på det ...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Opel 2.0 – 2001
God service, hurtig arbejde og til den aftalte pris. Der blev informeret om yderligere defekter,...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Opret en opgave nu