For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Velkommen til nye værksteder

I denne uge har vi haft fornøjelsen af at byde velkommen til:

Joka Biler i Mou, der med deres 26 års erfaring i branchen og FDM-godkendelse er et sikkert kort, når bilen skal på værksted.

Nordfyns Dæk og Bilsalg i Skamby, som er et MekoPartner-værksted, der tilbyder 3 års garanti på reservedele og lånebil i reparationsperioden.

Wulff Biler i Nykøbing F., der har speciale i Fiat og kan reparere alle bilmærker, med stempler og garanti. Wulff Biler er også bilforhandler, ligesom de har pladeværksted.

Kongerslev Auto i Kongerslev er med i AutoPartner kæden og har speciale i VW, Skoda, SEAT og Audi. De har også testere til en lang række asiatiske bilmærker og laver alle typer opgaver.

H.J. Biler i Hillerød er med i MekoPartner-kæden, med 3 års garanti på reservedele. Som de selv siger:  »Vi er et mindre værksted, som sætter en stor æresag i den personlige kontakt, opfølgning på de indgåede aftaler, hvis noget skulle ændre sig og i det hele taget en god service.«

Hoffman Biler fra bilernes by, Silkeborg, er medlem af Autoteknik-kæden. Her tilbydes der 3 års garanti på reservedele – ligesom de kan reparere og servicere din bil under garantiperioden med alle stempler m.m.

Vi byder de nye værksteder velkommen hos Autobutler og er sikre på, at de alle kommer til at forsætte tendensen med konkurrencedygtige priser, god service og frem for alt – tilfredse kunder.

Få 3 tilbud på reparation

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 3 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11827 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer