Værkstedsportalen autobutler rejser 30 millioner til yderligere ekspansion

Skrevet af autobutler.dk d. 6. august 2013, 08.00

Pressemeddelelse fra autobutlerDen Stockholm-baserede venture fond Creandum, der bl.a. har investeret i Spotify og Vivino, går ind i værkstedsportalen autobutler.dk med en solid kapitaltilførsel.

Den nye investering vil styrke og ruste autobutler i en grad, så en markedsdominerende europæisk ekspansion er realistisk indenfor for de næste tre år.

International ekspansion

Autobutler tog hul på den internationale ekspansion med åbningen i Sverige den 22. oktober sidste år, og knap 475 værksteder har på rekordtid meldt sig under fanerne. Nu venter de største europæiske markeder med Tyskland og England som de kommende to markeder.

”Autobutler er et fantastisk internetkoncept med store internationale skaleringsmuligheder. Vi ser frem til at hjælpe autobutler videre med vores netværk og erfaring til en succesfuld lancering på de største europæiske markeder, Tyskland og England”, udtaler Martin Hauge, general partner hos Creandum.

Revolutionen af en gammel branche med unik internetbaseret kundehåndtering

Autobutler har taget en meget konservativ branche online og imødekommer behovet i de nye markedsvilkår overfor både værksteder og bilejere.

”Vores målsætning er den samme, som da vi startede dag ét: At være bilejeres foretrukne hjemmeside til at få sammenlignelighed, gennemsigtighed og fair værkstedspriser, når bilen skal på værksted. Men samtidig har vi en stålfast målsætning om at bygge verdens bedste stykke software til værkstedsbranchen med fokus på online synlighed, effektiv leadgenerering, let kundehåndtering, CRM og bedømmelser”, udtaler stifter og partner Christian Legêne.

”Kapitaltilførslen har også givet os råderum til at videreudvikle portalen både for bilejere og værksteder, som vi er overbevist om vil være de facto standard i fremtidens bilbranche”, fortsætter stifter og partner Peter Michael Oxholm Zigler.

Den helt rigtige investor

Christian Legêne og Peter Michael Oxholm Zigler, der er stifterne af autobutler, betegner Creandum som en drømmeinvestor. Investeringen muliggør konsolideringen af autobutler.dk og autobutler.se og sikrer samtidig virksomhedens videre internationaliseringsplaner.

“Der har været tilbud fra flere investorer, men for os at se har Creandum dét vi har brug for. Creandums entusiasme og ambitionsniveau for autobutler står mål med vore egne målsætninger”, udtaler stifter og partner Christian Legêne.

”Vi er meget stolte og glade, og det samme er vores medarbejdere, der har ydet en kæmpe indsats for at vi er kommet hertil", tilføjer stifter og partner Peter Zigler.

Tredje succesfulde kapitaludvidelse

Det er ikke første gang, at autobutler.dk har udvidet ejerkredsen og fået tilført kapital. Allerede i december 2011 var JL Venture (Johnny Laursen, Jan Lehrmann og Kenneth Andersen) klar med den første kapitaludvidelse, i oktober 2012 indskød internetiværksætteren Jesper Buch ny kapital i selskabet og nu senest Creandum.

Fakta om Autobutler

Mere end 90.000 forespørgsler i Norden
Mere end 1.275 tilmeldte værksteder
Mere end 400.000 afgivne tilbud fra de tilmeldte værksteder

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Opel 2.0 – 2001
God service, hurtig arbejde og til den aftalte pris. Der blev informeret om yderligere defekter,...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Suzuki Splash – 2009
Værkstedet ringede selv op for at aftale tid. Det var rart. Bilen var klar til afhentning på det ...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Opel 2.0 – 2001
God service, hurtig arbejde og til den aftalte pris. Der blev informeret om yderligere defekter,...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Opret en opgave nu