For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere
Creandum investerer i Autobutler

Værkstedsportalen Autobutler rejser 30 millioner til yderligere ekspansion

Pressemeddelelse fra Autobutler

Den Stockholm-baserede venture fond Creandum, der bl.a. har investeret i Spotify og Vivino, går ind i værkstedsportalen Autobutler med en solid kapitaltilførsel.

Den nye investering vil styrke og ruste Autobutler i en grad, så en markedsdominerende europæisk ekspansion er realistisk inden for for de næste tre år.

International ekspansion

Autobutler tog hul på den internationale ekspansion med åbningen i Sverige den 22. oktober sidste år, og knap 475 værksteder har på rekordtid meldt sig under fanerne. Nu venter de største europæiske markeder med Tyskland og England som de kommende to markeder.

”Autobutler er et fantastisk internetkoncept med store internationale skaleringsmuligheder. Vi ser frem til at hjælpe Autobutler videre med vores netværk og erfaring til en succesfuld lancering på de største europæiske markeder, Tyskland og England”, udtaler Martin Hauge, general partner hos Creandum.

Revolutionen af en gammel branche med unik internetbaseret kundehåndtering

Autobutler har taget en meget konservativ branche online og imødekommer behovet i de nye markedsvilkår over for både værksteder og bilejere.

”Vores målsætning er den samme, som da vi startede dag ét: At være bilejeres foretrukne hjemmeside til at få sammenlignelighed, gennemsigtighed og fair værkstedspriser, når bilen skal på værksted. Men samtidig har vi en stålfast målsætning om at bygge verdens bedste stykke software til værkstedsbranchen med fokus på online synlighed, effektiv leadgenerering, let kundehåndtering, CRM og bedømmelser”, udtaler stifter og partner Christian Legêne.

”Kapitaltilførslen har også givet os råderum til at videreudvikle portalen både for bilejere og værksteder, som vi er overbevist om vil være de facto standard i fremtidens bilbranche”, fortsætter stifter og partner Peter Michael Oxholm Zigler.

Den helt rigtige investor

Christian Legêne og Peter Michael Oxholm Zigler, der er stifterne af Autobutler, betegner Creandum som en drømmeinvestor. Investeringen muliggør konsolideringen af den danske og svenske del af Autobutler og sikrer samtidig virksomhedens videre internationaliseringsplaner.

“Der har været tilbud fra flere investorer, men for os at se har Creandum dét vi har brug for. Creandums entusiasme og ambitionsniveau for Autobutler står mål med vore egne målsætninger”, udtaler stifter og partner Christian Legêne.

”Vi er meget stolte og glade, og det samme er vores medarbejdere, der har ydet en kæmpe indsats for, at vi er kommet hertil", tilføjer stifter og partner Peter Zigler.

Tredje succesfulde kapitaludvidelse

Det er ikke første gang, at Autobutler har udvidet ejerkredsen og fået tilført kapital. Allerede i december 2011 var JL Venture (Johnny Laursen, Jan Lehrmann og Kenneth Andersen) klar med den første kapitaludvidelse, i oktober 2012 indskød internetiværksætteren Jesper Buch ny kapital i selskabet og nu senest Creandum.

Fakta om Autobutler

  • Mere end 90.000 forespørgsler i Norden
  • Mere end 1.275 tilmeldte værksteder
  • Mere end 400.000 afgivne tilbud fra de tilmeldte værksteder

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 3 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11827 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer