Tre værkstedskæder og autobutler.dk i ny alliance

Skrevet af Autobutler.dk d. 15. april 2012, 12.24

Autobutler.dk i samarbejde med tre værkstedskæder på stribe. Portalen er vokset med 10 procent på kun tre måneder.

Tre store værkstedskæder – Quickpot, AGL og Euromaster – har netop indgået en fast samarbejdsaftale med værkstedsportalen autobutler.dk. Det cementerer den vækstrute, som autobutler er inde på. Alene i dette års tre første måneder er antallet af værksteder vokset med 10 procent, fra 500 til 550.

»Flere af branchens værkstedskæder har fået øjnene op for mulighederne i portaler som autobutler.dk, hvis specialudviklede system giver let adgang til kunder med meget specifikke opgaver fra lokalområdet. Vi er meget glade for, at værkstedskæder som Quickpot, AGL og Euromaster, som særligt er kendt for deres speciale og fokus indenfor dækområdet, nu bruger os aktivt til at få nye kunder i butikken«, siger adm. direktør og partner Christian Legêne fra autobulter.dk ApS.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Værkstedskæderne er professionelle

Den positive udvikling stopper imidlertid ikke her, og som annonceret tidligere på året har autobutler.dk for alvor sat ambitionerne i vejret ved nu målrettet at gå efter deciderede kædesamarbejder.

»Vi har gennem det sidste år haft fokus på landets værkstedskæder, idet langt de fleste af kædernes værksteder/medlemmer er underlagt en række restriktioner i forhold til kvaliteten af de anvendte reservedele, garantiforhold, de rette kompetencer og efteruddannelser hos værkstedernes personale og frem for alt en professionel kundehåndtering. Derfor er disse værksteder naturligvis interessante, når vi hos autobutler.dk ønsker at levere de bedste og mest trygge værkstedsoplevelser til landets bilejere«, siger Christian Lêgene.

Autobutler.dk udnytter nettets muligheder til fulde

Som følge af den store interesse fra landets værkstedskæder har man hos autobutler.dk sat alle sejl for at udvikle det netop lancerede budsystem, som har gjort det muligt for kædeværkstederne at afsende tilbud fra centralt hold på vegne af deres værksteder i hele landet.

»Det giver enorme fordele og besparelser for landets kædeværksteder, som alle oplever en markant tilgang i kundeforespørgsler via internettet. Med autobutler.dks nye tilbudsfunktion kan en stor del af tilbudsgivningen og for den sags skyld bookingen ske fra centralt hold, således at det enkelte værksted først tager over, når kunden har truffet valg om tilbud og dermed skal have arbejdet udført,« siger Christian Lêgene.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

I den forbindelse har autobutler.dk også valgt at integrere det nye system op med Tolerancedata, som for mange værksteder betyder, at de kan arbejde i vante rammer med adgang til data og deres tilbudsplanner.

»Vi har store forventninger til, at flere af branchens værkstedskæder vil se fordelene i autobutler.dk konceptet før eller siden, og vi ser frem til et samarbejde med flere«, slutter Christian Legêne.

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56719 bedømmelser
Citroen C1 – 2013
Apex Auto
2610 Rødovre
Volkswagen Golf Plus – 2011
Super kundeservice
3H Automotive A/S
2860 Søborg
Audi A4 – 1996
alt som aftalt.
Klaus Pauls Automobiler - AutoMester
8330 Beder
Citroen C1 – 2013
Apex Auto
2610 Rødovre
Volkswagen Golf Plus – 2011
Super kundeservice
3H Automotive A/S
2860 Søborg
Opret en opgave nu