For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

To E-handelspriser til Autobutler

25 maj 2012, 10:33

Stolthed og vild glæde blandt medarbejderne, da værkstedsportalen Autobutler i går fik to E-handelspriser

Værkstedsportalen Autobutler ApS modtog i går ikke færre end to E-handelspriser, da Foreningen for Distance- og Internethandel i går aftes havde gallafest på Axelborg i København i anledning af uddelingen af E-handelsprisen 2012.

Autobutler vandt kategorierne Start-up og Business-to-customer (mindre virksomheder). Så hele to gange måtte de kun 31-årige indehavere af den knap to år gamle værkstedsportal Autobutler ApS, Christian Legêne og Peter Michael Oxholm Zigler, på scenen sammen med deres ni jublende medarbejdere

"Vi havde selvfølgelig håbet på en pris, men vi havde slet ikke regnet med at få to. Vi er bare så stolte," siger administrerende direktør og partner Christian Legêne.

"Vi har svært ved at fatte det. Konkurrencen i år var benhård, og selv om vi selvfølgelig godt ved, at vores forretningskoncept og idé er god, og at vi har anstrengt os for at udnytte dens potentiale, havde vi kun turdet håbe," siger marketingchef og partner Peter Zigler.

Blåstempling

"Vi opfatter det som et kæmpe-skulderklap og en blåstempling af, at vores forretning er kommet for at blive. Vi har bestræbt os på at lave en wini-win løsning, som tilfører værdi for såvel autoværkstederne og i særdeleshed forbrugerne, samtidig med, at det ikke kun handler om pris, men også kvalitet og gennemsigtighed, og det er blevet bemærket," tilføjer Christian Legêne. "Vi ved også, at man ikke skal sove på laurbærrene, når man får en så vigtig pris. Vi vil arbejde hårdt for at gøre vores portal og service bedre, og med den her pris og de solide investorer, vi fik for i starten af året, er vi nu mere overbevist om, at vores planlagte internationalisering nok skal lykkes," slutter Peter Zigler.

Juryens begrundelser for priserne til Autobutler:

B2C Prisen, mindre virksomheder: Autobutler

 • Autobutler får prisen for at lykkes med at revolutionere en svær og ugennemskuelig branche. Kort sagt har Autobutler med deres forretning formået at skabe transparens og gøre op med fordomme om automekaniker-branchen.
 • Mistillid og ugennemskuelighed er blevet vendt til tryghed, overblik for brugeren, fornuftige priser og belejlighed. Autobutler har begivet sig ind på et marked, der er udfordret på tillid, og det er i sig selv prisværdigt.
 • Autobutler er et godt eksempel på, at forbrugeren får mere magt og er med til at sætte dagsordenen.
 • Autobutler skaber værdi - ikke kun i kroner og ører - men også for mekanikeren og for bilejeren.
 • De imponerer ved at skabe synergi. De får egeninteresser til at gå op i en højere enhed med værkstedets og bilejerens, og så er de et forbillede i forhold til at skabe gode konkurrencevilkår.
 • Autobutler har højnet branchens faglige niveau - blandt andet ved vise konsekvensen på deres website: 3 dårlige brugeranmeldelser fører til en bortvisning fra Autobutlers website!
 • Stort tillykke til Autobutler med prisen!

Start-up Prisen: Autobutler

 • Autobutler giver forbrugerne en øget gennemsigtighed i markedet for reparation af biler ved at skabe en reel mulighed for at sammenligne priser på konkrete reparations- og serviceopgaver.
 • Autobutler har med sit koncept formået radikalt at ændre vilkårene i branchen og er i gang med at opbygge en værdifuld position som formidleren mellem værkstederne og forbrugerne.
 • Autobutler arbejder professionelt og målrettet på at skabe vækst i virksomheden med klare milepæle og en ambitiøs plan for deres videreudvikling.
 • Juryen glæder sig over med årets Start-up pris at kunne anerkende Autobutlers store succes og for at se et hul i markedet.

Få 3 tilbud på reparation

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

 • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
 • Spar 20-40 %
 • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11817 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer