Sådan opretter du en profil. Hurtigt og let.

Skrevet af Autobutler.dk d. 11. december 2013, 15:40

Hos Autobutler.dk forsøger vi at spare danskerne for en masse besvær med at finde et autoværksted. Vi mener, vi er så gode til det, at vi typisk kan spare dig for 20-40 % på værkstedsregningen. Det er penge, man kan bruge på dejlige julegaver til en, man holder af.

Måske tænker du, at det tager lang tid at oprette en profil, men faktisk tager det kun et par minutter at gå igennem de 7 trin. Læs her hvordan du let og hurtigt kommer i gang med at oprette en profil.

Opret profil: Gå ind på autobutler.dk og tryk på `opret gratis bruger`. Hvis du har en Facebook-profil, tryk på den store knap til venstre og slip for en masse informationer du allerede har tastet ind før.


Information om din bil: Tryk på ´opret en opgave´ eller indtast bilens data manuelt. Hvis du taster bilens registreringsnummer ind, så er du hurtigt videre, og vi kan samtidig sikre, at du får de rigtige reservedele. Hvis du ikke har bilens registreringsnummer, kan du vælge at indtaste bilens informationer.


Hvilket arbejde skal laves på din bil: Nu opretter du din opgave, som du gerne vil have tilbud på. Hvis der er informationer, du mener, kan være relevante for mekanikeren at vide, skrives de ind under ´beskrivelse´. Det er godt at skrive så præcist som muligt, hvad der skal laves. Det sikrer den mest præcise pris.


Registreringsnummer: Hvis du ikke allerede har tastet din bils informationer ind, eller du f.eks. ikke kan huske bilens registreringsnummer, bedes du gøre det her.Hvor ønsker du arbejdet udført: Lige efter bedes du indtaste dit postnummer. Nogle vælger at bruge et postnummer, som er tæt på deres arbejdsplads. Det kan være relevant, hvis du gerne vil arbejde, imens din bil bliver repareret. Det betyder, at du får tilbud fra autoværksteder tæt på det postnummer, du taster ind. Husk også at checke af, hvis du skal have lånebil under reparationen.


Booking af værkstedstid: Venligst husk at taste dit telefonnummer ind, så vi kan sende dig en SMS, når du har fået et tilbud fra et autoværksted. Vælg også hvornår det passer dig, at bilen skal laves. Snarest muligt, når det passer mekanikeren eller inden for en afgrænset tidsperiode. Det er op til dig.


Din opgave er nu oprettet: Så er det bare at trykke på ”Få tre uforpligtende tilbud”, hent en kop kaffe og brug tiden på noget helt andet end at indhente tilbud, for det gør autobutler.dk for dig helt automatisk. Samtidig sparer du også mellem 20 og 40 % på opgaverne.


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
55704 bedømmelser
Ford Fiesta – 2014
Cele Auto
2750 Ballerup
Ford Fiesta – 2009
BH Car Service Osted - Teknicar
4320 Lejre
Skoda Fabia – 2007
meget fin service hjælpsom en positiv oplevelse
TS Autoteknik I/S - Teknicar
2400 København NV
Ford Fiesta – 2014
Cele Auto
2750 Ballerup
Ford Fiesta – 2009
BH Car Service Osted - Teknicar
4320 Lejre
Opret en opgave nu