Samarbejde med Applus Bilsyn - Autobutler.dk blog

Blog

Samarbejde med Applus Bilsyn

Autobutler.dk har indgået samarbejde med Applus Bilsyn, som er Danmarks største synskæde med ca. 120 synshaller fordelt i landet.

Autobutler.dk indgår samarbejde med landets største synskæde Applus Bilsyn

Vi er stolte af at kunne præsentere denne nyhed, da vi er sikre på, at vores mange brugere vil nyde godt af de fordele, samarbejdet vil kaste af sig.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

For langt de fleste bilejere kan det at sende sin bil på værksted godt minde lidt om turen til tandlægen. Man ved som regel, at der er noget galt, men langt hovedparten af de danske bilejere har ikke den nødvendige indsigt eller forståelse for, hvad der reelt set skal laves på bilen. Det gælder når bilen skal til serviceeftersyn, men særligt i de tilfælde, hvor bilen skal repareres. Udfordringen er samtidig, hvad regningen kommer til at lyde på eller måske snarere - hvad den bør lyde på.

Mange er ikke opmærksomme på den uvildige rådgivning, landets synshaller tilbyder foruden det obligatoriske syn og kører derfor ned til det første og bedste værksted. Virkeligheden er dog en anden, hvorfor du gennem landets mange synshaller kan få lavet en uvildig gennemgang af din bil forud for eksempelvis et serviceeftersyn og herigennem få specificeret, hvad der konkret skal laves på din bil. Du kan læse mere på linket nedenfor, hvor du også har mulighed for online at booke tid til en uvildig gennemgang af din bil (TilstandsAttest) hos Applus Bilsyn.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 518 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu