Nyt website og ny reklamefilm - ny og forbedret oplevelse. - Autobutler.dk blog

Blog

Nyt site og ny reklamefilm

Autobutler.dk relanceres nu med ny reklame og opdateret website


Efter 4 år online ruller Autobutler nu et nyt og forbedret website ud. Dette bliver understøttet af en helt ny reklamefilm, der skal understrege Autobutlers fokus på at hjælpe kunder med hurtigt og nemt at indhente og sammenligne tilbud fra værksteder.

Ny reklamefilm

Den nye reklamefilm er skrevet og instrueret af Niels Legêne Thomsen og produceret i samarbejde med det talentfulde reklamebureau Shoot Happens. Filmen indkapsler hvordan bilejere med få klik kommer over de frustrationer, der hører med, når der er noget galt med bilen. Reklamen kommer til at køre på TV2, TV2 Fri og TV2 Charlie hen over efteråret, og kan også ses på YouTube herover.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Nyt site

De frustrationer vi kender fra danske bilejere, og som er fokus i vores reklamefilm er nogle, vi vil afhjælpe med det nye site, der er !!gjort mere simpelt og let at navigere rundt i for både nye og eksisterende brugere. Vi har mere fokus på brugerbedømmelser og muligheden for at bruge "Min Garage", som er vores tilbud til Autobutler-brugerne om at holde styr på alt omkring deres biler. Desuden skal det nye designudtryk være med til at forbedre brugeroplevelsen.

Vi håber I synes om vores nye tiltag og glæder os til at sende jer en masse gode tilbud fra vores tilknyttede værksteder.

Jeres Autobutler-team

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 508 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu