For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Nyt site og ny reklamefilm

09 september 2014, 15:29

Autobutler.dk relanceres nu med ny reklame og opdateret website

Efter 4 år online ruller Autobutler nu et nyt og forbedret website ud. Dette bliver understøttet af en helt ny reklamefilm, der skal understrege Autobutlers fokus på at hjælpe kunder med hurtigt og nemt at indhente og sammenligne tilbud fra værksteder.

Den nye reklamefilm er skrevet og instrueret af Niels Legêne Thomsen og produceret i samarbejde med det talentfulde reklamebureau Shoot Happens. Filmen indkapsler, hvordan bilejere med få klik kommer over de frustrationer, der hører med, når der er noget galt med bilen. Reklamen kommer til at køre på TV2, TV2 Fri og TV2 Charlie hen over efteråret og kan også ses på YouTube herover.

Få 3 tilbud på reparation

Nyt site

De frustrationer, vi kender fra danske bilejere, og som er fokus i vores reklamefilm, er nogle, vi vil afhjælpe med det nye site, der er gjort mere simpelt og let at navigere rundt i for både nye og eksisterende brugere. Vi har mere fokus på brugerbedømmelser og muligheden for at bruge "Min Garage", som er vores tilbud til Autobutler-brugerne om at holde styr på alt omkring deres biler. Desuden skal det nye designudtryk være med til at forbedre brugeroplevelsen.

Vi håber, I synes om vores nye tiltag og glæder os til at sende jer en masse gode tilbud fra vores tilknyttede værksteder.

Jeres Autobutler-team

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11817 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer