For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Mekanikerne langt bedre end deres rygte

Mekanikere, der er tilsluttet værkstedsportalen autobutler.dk, scorer skyhøje karakterer.

De danske brugtvognsforhandlere slås ligesom journalister og politikere med deres image, men det gælder ikke landets automekanikere. I en dugfrisk undersøgelse fra værkstedsportalen autobutler.dk scorer mekanikerne skyhøje karakterer. De værksteder, der er tilknyttet autobutler.dk, får i gennemsnit 4,5 ud af 5 mulige stjerner.

»Vi overvåger hver dag de opgaver, der går igennem vores system og kan se, at den generelle kundetilfredshed er særdeles høj. Det image, autobranchen som helhed har i den danske befolkning, er langt fra retvisende,« siger partner og medstifter af autobutler.dk Peter Michael Oxholm Zigler.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

To E-handelspriser

»Rundt omkring i branchen eksisterer der desværre brodne kar, der tegner et unuanceret billede af branchen. Dem er vi med til at rydde op i – til gavn for forbrugerne og alle de danske værksteder, der er yderst kompetente og professionelle,« tilføjer Peter Zigler.

Netop den gennemsigtighed, som autobutler.dk har været med til at skabe i sine knap toårige levetid, var en af begrundelserne for, at portalen fik hele to E-handelspriser i maj 2012.

Vigtige vurderinger

Autobutlers ratingsystem er afgørende for mange forbrugere:

»Jeg er i udgangspunktet meget skeptisk overfor mekanikere. Min mistillid skyldes manglende forståelse og indsigt. Derfor er det afgørende for mig, at jeg kan høre andre bilejeres vurdering, inden jeg træffer mit eget værkstedsvalg. Jeg søgt flere steder på nettet, men først da jeg faldt over autobutler.dk, fik jeg den service, jeg søgte,« siger den københavnske bilist Søren Holst, som er bruger af autobutler.dk.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Tilfredse værksteder

Værkstederne er ligeledes særdeles tilfredse med at det nu er muligt at blive vurderet for det stykke arbejde man har udført.

»Brugeranmeldelser er guld værd, det er noget af det vigtigste ved autobutlers service», mener Henning Kaastrup fra Kaastrup Autoservice i Hvidovre.

»Når man ikke er med i en kæde eller et mærkeværksted, er brugeranmeldelserne tillidsskabende, og det er helt afgørende. De er et tegn på, at man har styr på sine ting og leverer en ordentlig service. Jo flere positive anmeldelser jeg får, desto flere kunder vil jeg kunne få på sigt,» siger han.

»Der er sikkert nogle brodne kar, der ikke vil deltage i en tjeneste som autobutler.dk fordi de ikke leverer en ligeså høj service og kvalitet, men det vil være til fordel for både os, der ligger derinde, og de kunder der bruger tjenesten,« slutter han.


Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at kun de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 450 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi kan hjælpe dig med alt på din bil