Mekanikerne langt bedre end deres rygte

Skrevet af Autobutler.dk d. 3. juli 2012, 10.04

Mekanikere, der er tilsluttet værkstedsportalen autobutler.dk, scorer skyhøje karakterer.

De danske brugtvognsforhandlere slås ligesom journalister og politikere med deres image, men det gælder ikke landets automekanikere. I en dugfrisk undersøgelse fra værkstedsportalen autobutler.dk scorer mekanikerne skyhøje karakterer. De værksteder, der er tilknyttet autobutler.dk, får i gennemsnit 4,5 ud af 5 mulige stjerner.

»Vi overvåger hver dag de opgaver, der går igennem vores system og kan se, at den generelle kundetilfredshed er særdeles høj. Det image, autobranchen som helhed har i den danske befolkning, er langt fra retvisende,« siger partner og medstifter af autobutler.dk Peter Michael Oxholm Zigler.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

To E-handelspriser

»Rundt omkring i branchen eksisterer der desværre brodne kar, der tegner et unuanceret billede af branchen. Dem er vi med til at rydde op i – til gavn for forbrugerne og alle de danske værksteder, der er yderst kompetente og professionelle,« tilføjer Peter Zigler.

Netop den gennemsigtighed, som autobutler.dk har været med til at skabe i sine knap toårige levetid, var en af begrundelserne for, at portalen fik hele to E-handelspriser i maj 2012.

Vigtige vurderinger

Autobutlers ratingsystem er afgørende for mange forbrugere:

»Jeg er i udgangspunktet meget skeptisk overfor mekanikere. Min mistillid skyldes manglende forståelse og indsigt. Derfor er det afgørende for mig, at jeg kan høre andre bilejeres vurdering, inden jeg træffer mit eget værkstedsvalg. Jeg søgt flere steder på nettet, men først da jeg faldt over autobutler.dk, fik jeg den service, jeg søgte,« siger den københavnske bilist Søren Holst, som er bruger af autobutler.dk.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Tilfredse værksteder

Værkstederne er ligeledes særdeles tilfredse med at det nu er muligt at blive vurderet for det stykke arbejde man har udført.

»Brugeranmeldelser er guld værd, det er noget af det vigtigste ved autobutlers service», mener Henning Kaastrup fra Kaastrup Autoservice i Hvidovre.

»Når man ikke er med i en kæde eller et mærkeværksted, er brugeranmeldelserne tillidsskabende, og det er helt afgørende. De er et tegn på, at man har styr på sine ting og leverer en ordentlig service. Jo flere positive anmeldelser jeg får, desto flere kunder vil jeg kunne få på sigt,» siger han.

»Der er sikkert nogle brodne kar, der ikke vil deltage i en tjeneste som autobutler.dk fordi de ikke leverer en ligeså høj service og kvalitet, men det vil være til fordel for både os, der ligger derinde, og de kunder der bruger tjenesten,« slutter han.


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Toyota iQ – 2010
God stemning, service og priser
Byens Bilsalg - Teknicar
5000 Odense C
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Opret en opgave nu