For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere
Siden af en bil med bule

Kør forsigtigt i januar

09 januar 2014, 13:34

Januar er traditionelt den måned, hvor der bliver anmeldt flest skader på person- og varebiler hos forsikringsselskaberne. Det skyldes, at det er årets koldeste måned, og det øger risikoen for skader på grund af øget glatføre – ikke mindst de lette buler.

Da selvrisikoen kan være højere end værkstedsregningen på den slags mindre skader, oplever Autobutler også flere bilejere med mindre skader på karosseriet end i årets øvrige måneder.

Få 3 tilbud på pladearbejde & udretning af buler

”Vi ved jo, at folk kører mere forsigtigt, når det er glat, og derfor er de mange skader, der opstår ofte, småskrammer, som det ikke kan betale sig at få lavet over forsikringen. Selvom det kun er reparationer til et par tusinde kroner, er det stadig ærgerlige penge”, siger pressechef for værkstedsportalen Autobutler, Alexander Elverlund, som anbefaler bilejere at holde bedre afstand og lette foden endnu mere fra speederen.

Ifølge tal fra brancheorganisationen Forsikring & Pension er antallet af skader på person- og varebiler 17,7 % større i januar end på en gennemsnitlig måned. Denne vinters milde vejr kan dog betyde, at januar 2014 kommer til at ligge under normalen, når det kommer til bilskader.

Få 3 tilbud på pladearbejde & udretning af buler

Få 3 tilbud og sammenlign priser på pladearbejde

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11817 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer