Kør forsigtigt på de vinterglatte veje og undgå buler i bilen. - Autobutler.dk blog

Blog

Kør forsigtigt i januar

Kør forsigtigt i januar

Januar er traditionelt den måned, hvor der bliver anmeldt flest skader på person- og varebiler hos forsikringsselskaberne. Det skyldes, at det er årets koldeste måned, og det øger risikoen for skader på grund af øget glatføre – ikke mindst de lette buler.

Da selvrisikoen kan være højere end værkstedsregningen på den slags mindre skader, oplever den uvildige værkstedsportal, autobutler.dk, også flere bilejere med mindre skader på karosseriet end i årets øvrige måneder.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

”Vi ved jo, at folk kører mere forsigtigt, når det er glat, og derfor er de mange skader, der opstår ofte småskrammer, som det ikke kan betale sig at få lavet over forsikringen. Selvom det kun er reparationer til et par tusinde kroner, er det stadig ærgerlige penge”, siger pressechef for værkstedsportalen autobutler.dk, Alexander Elverlund, og anbefaler bilejere at holde bedre afstand og lette foden endnu mere fra speederen.

Ifølge tal fra brancheorganisationen Forsikring & Pension er antallet af skader på person- og varebiler 17,7 % større i januar end på en gennemsnitlig måned. Denne vinters milde vejr kan dog betyde, at januar 2014 kommer til at ligge under normalen, når det kommer til bilskader.

Få 3 tilbud på pladearbejde & udretning af buler

3 tilbud og sammenlign priser på pladearbejde

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 511 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu