For at give dig en bedre oplevelse, gemmer vi informationer om dit besøg på www.autobutler.dk. Læs mere

Vores blog om biler

Hvilkenbil.dk – nyt site om biler, der er til at betale

Hvilkenbil.dk er et nyt site, der fokuserer på almindelige bilkøberes interesser og behov. Her kan du læse nyheder om og tests af de mest populære biler på det danske marked samt få opdateret din viden om bilers sikkerhed og totaløkonomi.

10-punkts biltest

Kodeordene er forbrugerjournalistik og “news you can use”. De kortfattede biltests er bygget op omkring de samme 10 punkter for at øge overskueligheden og gøre det nemt for læserne at sammenligne biler. Alle tests tager højde for de flestes bilkøberes afgiftsbelagte virkelighed, nemlig at pris/værdi for pengene er afgørende. Nyhederne vil indeholde spændende bonus-info, og i bloggen bliver der plads til skarpe meninger og kig ind bag kulisserne i bilindustrien.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Fiat før Ferrari

Bag sitet står journalist Jens Velling, der er blandt Danmarks mest erfarne motorjournalister. Siden 1994 har han skrevet om biler for bl.a. Berlingske Tidende, Århus Stiftstidende og AutoBild Danmark. Det er blevet til flere end 700 testkørsler, afsløringer af selvantændende biler og bremsesvigt på patruljevogne samt kortlægning af, hvor stor rabat køberne kan opnå på nye biler.

»Der laves god biljournalistik herhjemme, men det er paradoksalt så meget af den, der handler om kostbare drømmebiler, der på grund af de danske afgifter er særligt uopnåelige for danske forbrugere. Og dét i en krisetid, hvor hver anden solgte bil i Danmark er en lavprismini. Jeg har længe savnet noget journalistik om de biler, som danskerne faktisk køber. Nu tager jeg konsekvensen og skriver det selv. På hvilkenbil.dk kommer Fiat altid før Ferrari,« siger Jens Velling.

Samarbejde og vidensdeling

Han bliver ikke alene på redaktionen. Blandt bidragyderne er sikkerhedsekspert Leif Nielsen, der indtil for nylig var FDMs repræsentant i den europæiske sikkerhedsorganisation EuroNCAP. Journalist Jens Østergaard, tidligere redaktionschef på BilMagasinet, vil også skrive for hvilkenbil.dk. På sigt er det meningen at udvide med flere samarbejdspartnere – hvilkenbil.dk ønsker at udnytte internettets muligheder for vidensdeling mest muligt.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det sikrer at kun de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på altid at få den bedste pris.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 349 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu