For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

For mange bilejere søger værksted hos autobutler.se

Værkstedsportalen autobutler har fået en flyvende start i Sverige. Alt for mange bilejere vil have løst opgaver på autobutler.se!

»At bilejerne vil have hjælp til at finde det rette værksted til service og reparationer vidste vi, men at det skulle gå så stærkt anede vi ikke«, siger salgschef Ronni Jacobsen.

Autobutler.se blev lanceret 22. oktober, næsten samtidig med et kraftigt snefald i Sverige. Det betød pres på værkstederne og dækcentrene, men her kom den ny værkstedsportal som en velkommen gave til de svenske bilister. Nu kunne de nemlig hurtigt og nemt gå online, udbyde deres dækskifte og springe køerne over.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

»Den første kunde fik vi efter få dage. Han havde brugt for et hurtigt skifte til vinterdæk og at få hjulene balanceret«, fortæller Twana Ghafour værkstedschef hos AD Bildelar i Järfälla, Stockholm.

»Da vi tilsluttede os autobutler.se troede vi, at der ville trille nogle få forespørgsler ind nu og da, men nu vælter det bare ind«, fortsætter han.

Ronni Jacobsen kimer nu sammen sit salgsteam de svenske værksteder ned for at få flere værksteder med. De kan få en prøveperiode, og selv om næsten 100 svenske værksteder allerede har set fidusen i at få opgaver og kunder, så skal der mange flere til for at følge med.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer