For mange bilejere søger værksted hos autobutler.se - Autobutler.dk blog

Blog

  • Forside
  • Blog

For mange bilejere søger værksted hos autobutler.se

Værkstedsportalen autobutler har fået en flyvende start i Sverige. Alt for mange bilejere vil have løst opgaver på autobutler.se!

»At bilejerne vil have hjælp til at finde det rette værksted til service og reparationer vidste vi, men at det skulle gå så stærkt anede vi ikke«, siger salgschef Ronni Jacobsen.

Autobutler.se blev lanceret 22. oktober, næsten samtidig med et kraftigt snefald i Sverige. Det betød pres på værkstederne og dækcentrene, men her kom den ny værkstedsportal som en velkommen gave til de svenske bilister. Nu kunne de nemlig hurtigt og nemt gå online, udbyde deres dækskifte og springe køerne over.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

»Den første kunde fik vi efter få dage. Han havde brugt for et hurtigt skifte til vinterdæk og at få hjulene balanceret«, fortæller Twana Ghafour værkstedschef hos AD Bildelar i Järfälla, Stockholm.

»Da vi tilsluttede os autobutler.se troede vi, at der ville trille nogle få forespørgsler ind nu og da, men nu vælter det bare ind«, fortsætter han.

Ronni Jacobsen kimer nu sammen sit salgsteam de svenske værksteder ned for at få flere værksteder med. De kan få en gratis prøveperiode, og selv om næsten 100 svenske værksteder allerede har set fidusen i at få opgaver og kunder ganske gratis, så skal der mange flere til for at følge med.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 507 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu