Fandt billigt og godt værksted midt om natten - Autobutler.dk blog

Blog

  • Forside
  • Blog

Fandt billigt og godt værksted midt om natten

Bo Berggreen fra Hadsten skulle have sin bil på værksted i en fart. Han gik på autobutler.dk og fik det fikset i løbet af en aften.

Bo Berggreen fra Hadsten i Østjylland er en aktiv bruger på Trustpilot, som er en internet-tjeneste, der giver forbrugerne mulighed for at bedømme de mange online-butikker og –services, der findes. En af hans seneste bedømmelser er af værkstedsportalen autobutler.dk:

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

»Jeg bestilte et tilbud i går aftes klokken 23, og allerede 23,20 fik jeg første tilbud. Der nåede at komme tre tilbud inden i morges kl. 6,00, og jeg fik afleveret bilen til den ene 07,30 og hentede den efter arbejde. Uden autobutleren var dette trukket i langdrag«, fortæller han på Trustpilot.dk.

De tre tilbud, Bo Bergreen fik via autobutler.dk, var på henholdsvis 1.740 kroner, 2.650 kroner og 3.193,75 kroner. Han valgte det billigste, der også var fra det værksted, der var tættest på, så det var lige en besparelse på 1.453,75 kr. eller 45,5 pct. i forhold til det dyreste!

Værkstedsportalen autobutler.dk får heldigvis mange gode bedømmelser på Trustpilot. Indenfor kategorien Online Services får autobutler.dk en 2. plads med 9,5 ud af 10 mulige point. Google ligger på 1. pladsen, også med 9,5 point – og nogle decimaler.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

»Og vi skulle da lyve, hvis vi ikke drømmer om at slå Google af pinden en dag«, lyder det med et skævt smil fra partner og marketingchef Peter Michael Oxholm Zigler fra autobutler.dk, der i maj i år fik hele to E-handelspriser.


Få 3 tilbud på bilreparation her

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 506 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu