For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Fandt billigt og godt værksted midt om natten

Bo Berggreen fra Hadsten skulle have sin bil på værksted i en fart. Han gik på Autobutler og fik det fikset i løbet af en aften.

Bo Berggreen fra Hadsten i Østjylland er en aktiv bruger på Trustpilot, som er en internet-tjeneste, der giver forbrugerne mulighed for at bedømme de mange online-butikker og –services, der findes. En af hans seneste bedømmelser er af værkstedsportalen Autobutler.

Få 3 tilbud på reparation

»Jeg bestilte et tilbud i går aftes klokken 23, og allerede 23,20 fik jeg første tilbud. Der nåede at komme tre tilbud inden i morges kl. 6.00, og jeg fik afleveret bilen til den ene 07,30 og hentede den efter arbejde. Uden autobutleren var dette trukket i langdrag«, fortæller han på Trustpilot.dk.

De tre tilbud, Bo Bergreen fik via Autobutler, var på henholdsvis 1.740 kroner, 2.650 kroner og 3.193,75 kroner. Han valgte det billigste, der også var fra det værksted, der var tættest på, så det var lige en besparelse på 1.453,75 kr. eller 45,5 pct. i forhold til det dyreste!

Værkstedsportalen Autobutler får heldigvis mange gode bedømmelser på Trustpilot. Inden for kategorien Online Services får Autobutler en 2. plads med 9,5 ud af 10 mulige point. Google ligger på 1. pladsen, også med 9,5 point – og nogle decimaler.

Få 3 tilbud på reparation

»Og vi skulle da lyve, hvis vi ikke drømmer om at slå Google af pinden en dag«, lyder det med et skævt smil fra partner og marketingchef Peter Michael Oxholm Zigler fra Autobutler, der i maj i år fik hele to E-handelspriser.

Få 3 tilbud på bilreparation her

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11817 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer