For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Euromaster i alliance med autobutler.dk

43 Euromaster-centre får nu mulighed for at skaffe kunder via den prisbelønnede værkstedsportal autobutler.dk.

Den landsdækkende dæk- og værkstedskæde Euromaster, der er specialist i dæk og fælge, har netop indgået samarbejde med værkstedsportalen autobutler.dk ApS. Det sker efter en vellykket prøveperiode, som 16 af Euromasters 43 centre deltog i.

Som et resultat af den ny alliance får Euromaster mulighed for at skaffe kunder blandt de tusindvis af private brugere, der hver måned indhenter tilbud via autobutler.dk.

»Vi har taget en strategisk beslutning om mere autoservice, og i samtidig med radio, bannerreklamer og lignende har vi valgt autobutler, som i forvejen har de kunder, der målrettet søger værkstedsydelser – også selv om det koster lidt«, siger regionchef Per Birkmose fra Euromaster.

Han fortæller, at kæden har rustet sig til at møde de øgede krav, kunderne og deres avancerede biler stiller:

»Vi har investeret massivt i store Bosch-testere til alle 43 centre, og vi er i gang med at efteruddanne hele værkstedspersonalet, så vi kan nu servicere og reparere alle bilmærker«, oplyser han.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Fokus på internettet med værkstedsportalen

Også hos autobutler.dk er der stor tilfredshed med aftalen:

»Vi er vi meget tilfredse med, at Euromaster efter prøveperioden har besluttet at tilmelde alle sine centre. Det er glædeligt at se, at man internt i Euromaster-organisationen har fokus på at skaffe kunder via en internettjeneste som autobutler.dk«, siger Christian Legéne, adm. direktør og partner i autobutler.dk ApS.

»Euromaster er en stærk kæde med fokus på kvalitet og service, og det falder fint i tråd med vort koncept, som sikrer forbrugerne gennemsigtighed samt god kvalitet til den rigtige pris«, fortsætter han.

»Vi tror på, at Euromaster kan bruge vores system med en centralt administreret budfunktion effektivt og omsætningsforøgende, og vi har tillid til, at samarbejdet vil få de danske bilister øjne op for, at Euromaster er meget andet end blot dæk og fælge«, slutter Christian Legéne.

Med aftalen fortsætter værkstedsportalen sin succeskurs, der havde et foreløbigt højdepunkt med tildelingen af hele to E-handelspriser torsdag den 24. maj.

Og succesen fortsætter. Autobutler.dk har ved udgangen af maj rundet 600 tilknyttede værksteder og er suverænt den største værkstedsportal i Danmark.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer