For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Dyre danske værksteder er en myte

Spar penge på din næste værkstedsregning - få bilen lavet i Danmark og få en god pris over nettet

De danske værksteder kan faktisk godt være med når bilen skal til service eller repareres. Det konkluderer Autobutler efter en undersøgelse af danske og svenske værkstedspriser. Værkstedsportalen Autobutler, der specialiserer sig i at få en fair pris på bilreparation og service over nettet, har på halvanden måned formidlet over 3.000 tilbud til danske bilejere, og sammenligner man priserne med de svenske værkstedspriser, kan man blive positivt overrasket.

Holdet bag hjemmesiden har løbende overvåget og analyseret de bud, værkstederne kommer med, og konklusionen er, at de danske værksteder er bedre end deres rygte, når det kommer til at tilbyde konkurrencedygtige priser.

Sammenligner man fx. et 30.000 km service på en Audi A4 fra 2006 efter producentens foreskrifter og garantistempler, vil det faktisk være billigere at pege bilen mod fx Valby end Malmø.

»Vi har set, at flere danske værksteder har lavere eller lige så lave priser som vores svenske kolleger. Fx kan et kvalitetsværksted som Bosch klare opgaven for 2.250,-, hvor et tilsvarende værksted i Malmø giver os et bud på 2.645,-«, lyder det fra Autobutlers Peter Michael Oxholm Zigler.

Andre priseksempler

Vi har også prøvet os med en Mazda 3 fra 2006, der skal til et 4-års service med garanti og stempler.

Vi indhentede fire danske priser fra Sjælland via Autobutler, hvor priserne varierede fra 1.699,- til 2.295,-. Da vi kontaktede de svenske værksteder lå priserne i snit på 1.931 danske kroner.

Ved service af en Kia Ceed, der skulle til 60.000 KM service med stempler og garanti, var prisen hos det frie svenske værksted ca. 100 kr. lavere end hos det danske værksted, men hertil skal selvfølgelig tages højde for den obligatoriske tur over broen, som koster 570,-, benzinforbrug samt den tid der bruges på at køre frem og tilbage.

Ud over at gøre livet lettere for bilejeren, når det gælder mobilitet og reklamationer, kan man altså også her spare penge på at få lavet bilen her til lands.

Når man kigger på de besparelser, folk tidligere har gjort i Sverige, er det ofte de autoriserede værksteder, der bliver sammenlignet med, men her mener Autobutler også at de danske værksteder er godt med. Hos et autoriseret Audi-værksted vil prisen på vores 30.000 km service koste i underkanten af 3.000,- igennem Autobutler. Kigger vi igen til Sverige, har vi fået flere tilbud fra autoriserede værksteder, der enten matcher eller ligger lidt over. »Værksteder som Opel, Chevrolet, Ford og VW er begyndt at tilbyde prisgaranti på deres reparationer, og det tager vi som et udtryk for, at de er ved at være konkurrencedygtige over for de svenske værksteder. Hvis udviklingen holder stik, kunne det jo ende med, at svenskerne kommer herover for at lavet deres biler - vi har faktisk haft et par svenske brugere på Autobutler« fastslår han.

Få 3 tilbud på reparation

Biltype: Audi A4 fra 2006

Opgave: 30.000 km service efter producentens foreskrifter og garantistempler

Pris i Danmark indhentet gennem Autobutler: 2.250,-

Pris i Sverige: 2.645,-

Øvrige udgifter: Bro (570,- t/r) og benzin (100,- t/r - anslået)

Besparelse i alt: 1.065,-

Biltype: Kia Ceed fra 2008

Opgave: 60.000 KM service med stempler og garanti

Pris i Danmark indhentet gennem Autobutler: 2.943,-

Pris i Sverige: 2.850,-

Øvrige udgifter: Bro (570,- t/r) og benzin (100,- t/r - anslået)

Besparelse i alt: 577,-

Biltype: Mazda 3 fra 2006

Opgave: 4-års service med garanti og stempler.

Pris i Danmark indhentet gennem Autobutler: Billigste tilbud 1.699,-

Pris i Sverige: Gennemsnitspris i Sverige 1.931,-

Øvrige udgifter: Bro (570,- t/r) og benzin (100,- t/r - anslået)

Besparelse i alt: 902,-

*) alle angivne priser er inkl. moms.

Få 3 tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 3 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11826 anmeldelser

Få 3 tilbud nær dig

Vi har 283 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer