Dyre danske værksteder er en myte

Skrevet af Autobutler.dk d. 1. november 2010, 23.37

Spar penge på din næste værkstedsregning - få bilen lavet i Danmark og indhent den bedste pris over nettet

De danske værksteder kan faktisk godt være med når bilen skal til service eller repareres. Det konkluderer autobutler.dk efter en undersøgelse af danske og svenske værkstedspriser. Værkstedsportalen autobutler.dk, der specialiserer sig i at indhente de bedste priser på bilreparation og service over nettet, har på halvanden måned formidlet over 3000 tilbud til danske bilejere og sammenligner man priserne med de svenske værkstedspriser, kan man blive positivt overrasket.

Holdet bag hjemmesiden har løbende overvåget og analyseret de bud, værkstederne kommer med, og konklusionen er, at de danske værksteder er bedre end deres rygte når det kommer til at tilbyde konkurrencedygtige priser.

Sammenligner man fx. et 30.000 km service, på en Audi A4 fra 2006 efter producentens foreskrifter og garantistempler, vil det faktisk være billigere at pege bilen mod fx Valby end Malmø. »Vi har set at flere danske værksteder har lavere eller ligeså lave priser som vores svenske kolleger. Fx kan et kvalitetsværksted som Bosch kunne klare opgaven for 2.250,-, hvor et tilsvarende værksted i Malmø giver os et bud på 2645,- « Lyder det fra autobutler.dk's Peter Michael Oxholm Zigler.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Andre priseksempler:

Vi har også prøvet os med en Mazda 3 fra 2006, der skal til et 4-års service med garanti og stempler.

Vi indhentede 4 danske priser fra Sjælland via autobutler.dk, hvor priserne varierede fra 1699,- til 2295,-. Da vi kontaktede de svenske værksteder lå priserne i snit på 1931 danske kroner.

Ved service af en Kia Ceed, der skulle til 60.000 KM service med stempler og garanti var prisen hos det frie svenske værksted ca. 100 kr. lavere end hos det danske værksted, men hertil skal selvfølgelig tages højde for den obligatoriske tur over broen, som koster 570,- benzinforbrug samt den tid der bruges på at køre frem og tilbage.

Udover at gøre livet lettere for bilejeren når det gælder mobilitet og reklamationer, kan man altså også her spare penge på at få lavet bilen her til lands.

Når man kigger på de besparelser folk tidligere har gjort i Sverige, er det ofte de autoriserede værksteder, der bliver sammenlignet, men her mener autobutler.dk også at de danske værksteder er godt med. Hos et autoriseret Audi-værksted vil prisen på vores 30.000 km service koste i underkanten af 3.000,- igennem autobutler.dk. Kigger vi igen til Sverige, har vi fået flere tilbud fra autoriserede værksteder der enten matcher eller ligger lidt over. »Værksteder som Opel, Chevrolet, Ford og VW er begyndt at tilbyde prisgaranti på deres reparationer og det tager vi som et udtryk for, at de ved at være konkurrencedygtige overfor de svenske værksteder. Hvis udviklingen holder stik, kunne det jo ende med svenskerne kommer herover for at lavet deres biler - vi har faktisk haft et par svenske brugere på autobutler.dk« fastslår han.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Biltype: Audi A4 fra 2006
Opgave: 30.000 km service efter producentens foreskrifter og garantistempler
Pris i Danmark indhentet gennem autobutler.dk: 2250,-
Pris i Sverige: 2645,-
Øvrige udgifter: Bro (570,- t/r) og benzin (100,- t/r - anslået)
Besparelse i alt: 1065,-

Biltype: Kia Ceed fra 2008
Opgave: 60.000 KM service med stempler og garanti
Pris i Danmark indhentet gennem autobutler.dk: 2943,-
Pris i Sverige: 2850,-
Øvrige udgifter: Bro (570,- t/r) og benzin (100,- t/r - anslået)
Besparelse i alt: 577,-

Biltype: Mazda 3 fra 2006
Opgave: 4-års service med garanti og stempler.
Pris i Danmark indhentet gennem autobutler.dk: Billigste tilbud 1699,-
Pris i Sverige: Gennemsnitspris i Sverige 1931,-
Øvrige udgifter: Bro (570,- t/r) og benzin (100,- t/r - anslået)
Besparelse i alt: 902,-

* alle angivne priser er inkl. moms.

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56719 bedømmelser
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Citroen C1 – 2013
Apex Auto
2610 Rødovre
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opret en opgave nu