For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Dyre danske værksteder er en myte

Spar penge på din næste værkstedsregning - få bilen lavet i Danmark og indhent den bedste pris over nettet

De danske værksteder kan faktisk godt være med når bilen skal til service eller repareres. Det konkluderer autobutler.dk efter en undersøgelse af danske og svenske værkstedspriser. Værkstedsportalen autobutler.dk, der specialiserer sig i at indhente de bedste priser på bilreparation og service over nettet, har på halvanden måned formidlet over 3000 tilbud til danske bilejere og sammenligner man priserne med de svenske værkstedspriser, kan man blive positivt overrasket.

Holdet bag hjemmesiden har løbende overvåget og analyseret de bud, værkstederne kommer med, og konklusionen er, at de danske værksteder er bedre end deres rygte når det kommer til at tilbyde konkurrencedygtige priser.

Sammenligner man fx. et 30.000 km service, på en Audi A4 fra 2006 efter producentens foreskrifter og garantistempler, vil det faktisk være billigere at pege bilen mod fx Valby end Malmø. »Vi har set at flere danske værksteder har lavere eller ligeså lave priser som vores svenske kolleger. Fx kan et kvalitetsværksted som Bosch kunne klare opgaven for 2.250,-, hvor et tilsvarende værksted i Malmø giver os et bud på 2645,- « Lyder det fra autobutler.dk's Peter Michael Oxholm Zigler.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Andre priseksempler:

Vi har også prøvet os med en Mazda 3 fra 2006, der skal til et 4-års service med garanti og stempler.

Vi indhentede 4 danske priser fra Sjælland via autobutler.dk, hvor priserne varierede fra 1699,- til 2295,-. Da vi kontaktede de svenske værksteder lå priserne i snit på 1931 danske kroner.

Ved service af en Kia Ceed, der skulle til 60.000 KM service med stempler og garanti var prisen hos det frie svenske værksted ca. 100 kr. lavere end hos det danske værksted, men hertil skal selvfølgelig tages højde for den obligatoriske tur over broen, som koster 570,- benzinforbrug samt den tid der bruges på at køre frem og tilbage.

Udover at gøre livet lettere for bilejeren når det gælder mobilitet og reklamationer, kan man altså også her spare penge på at få lavet bilen her til lands.

Når man kigger på de besparelser folk tidligere har gjort i Sverige, er det ofte de autoriserede værksteder, der bliver sammenlignet, men her mener autobutler.dk også at de danske værksteder er godt med. Hos et autoriseret Audi-værksted vil prisen på vores 30.000 km service koste i underkanten af 3.000,- igennem autobutler.dk. Kigger vi igen til Sverige, har vi fået flere tilbud fra autoriserede værksteder der enten matcher eller ligger lidt over. »Værksteder som Opel, Chevrolet, Ford og VW er begyndt at tilbyde prisgaranti på deres reparationer og det tager vi som et udtryk for, at de ved at være konkurrencedygtige overfor de svenske værksteder. Hvis udviklingen holder stik, kunne det jo ende med svenskerne kommer herover for at lavet deres biler - vi har faktisk haft et par svenske brugere på autobutler.dk« fastslår han.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Biltype: Audi A4 fra 2006
Opgave: 30.000 km service efter producentens foreskrifter og garantistempler
Pris i Danmark indhentet gennem autobutler.dk: 2250,-
Pris i Sverige: 2645,-
Øvrige udgifter: Bro (570,- t/r) og benzin (100,- t/r - anslået)
Besparelse i alt: 1065,-

Biltype: Kia Ceed fra 2008
Opgave: 60.000 KM service med stempler og garanti
Pris i Danmark indhentet gennem autobutler.dk: 2943,-
Pris i Sverige: 2850,-
Øvrige udgifter: Bro (570,- t/r) og benzin (100,- t/r - anslået)
Besparelse i alt: 577,-

Biltype: Mazda 3 fra 2006
Opgave: 4-års service med garanti og stempler.
Pris i Danmark indhentet gennem autobutler.dk: Billigste tilbud 1699,-
Pris i Sverige: Gennemsnitspris i Sverige 1931,-
Øvrige udgifter: Bro (570,- t/r) og benzin (100,- t/r - anslået)
Besparelse i alt: 902,-

* alle angivne priser er inkl. moms.

3 tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 303 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi hjælper dig med alle typer af reparationer