For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Danskerne i kø på bilværkstederne.

Danskerne i kø på bilværkstederne

Der har aldrig før været så mange indregistrerede biler. Det mærker man på landets bilværksteder, som melder om et travlt forår. Hos den digitale værkstedsportal autobutler.dk er der flere værksteder, som melder alt udsolgt frem til juli.

»Alle mekanikere er booket, og vi har rasende travlt. Der er meget få ledige tider på værkstederne lige nu«, siger adm. dir. Christian Legêne fra autobutler.dk som samler cirka 700 danske værksteder. Travlheden skyldes især at mange skal have skiftet dæk til sommerdæk, men også at der simpelt hen er flere biler på vejene.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

»Vi troede at dagene med sommertemperatur i maj ville sætte en dæmper på danskernes værkstedsbehov. Men det er ikke tilfældet. Snarere tværtimod. Der er flere værksteder, som først har ledige tider igen i slutningen af juni.«

Autobutler.dk har siden 2010 registreret over 300.000 nye bilkunder på portalen, men alene i april formidlede man 9.082 jobs til værkstederne hvilket er rekord og næsten dobbelt så mange som samme periode sidste år.

Vi bruger nettet - når bilen på værksted

De fleste danskere har prøvet at bruge nettet, når de skal finde en butik eller kontakte den lokale frisør. Men det bliver stadigt mere almindeligt at gå på nettet før vi kører bilen på værksted. De sidste fire år har der været en konstant stigning i antallet af bilejere, der afsøger nettet for at finde et egnet bilværksted.

»Vi har vænnet os til at handle via nettet. Det nye er, at vi nu også bestiller serviceydelser digitalt samtidig med at der i dag er flere bilejere enden nogen sinde før, som vælger værksted via nettet frem for blot at køre til det lokale værksted«, forklarer Legêne.

Danskere, der har brugt værkstedsportalen autobutler.dk

Danskere, der har brugt værkstedsportalen autobutler.dk

*2016: indtil 1. maj

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
  • Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
  • Sammenlign priser hos flere værksteder.
  • Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.
Trustpilot
God 8.7 / 11789 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer