For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere
Danske værksteder har travlt og kunderne står i kø

Danskerne i kø på bilværkstederne.

Der har aldrig før været så mange indregistrerede biler. Det mærker man på landets bilværksteder, som melder om et travlt forår. Hos den digitale værkstedsportal Autobutler er der flere værksteder, som melder alt udsolgt frem til juli.

»Alle mekanikere er booket, og vi har rasende travlt. Der er meget få ledige tider på værkstederne lige nu«, siger adm. dir. Christian Legêne fra Autobutler, som samler cirka 700 danske værksteder. Travlheden skyldes især, at mange skal have skiftet dæk til sommerdæk, men også at der simpelthen er flere biler på vejene.

Få 3 tilbud på reparation

»Vi troede, at dagene med sommertemperatur i maj ville sætte en dæmper på danskernes værkstedsbehov. Men det er ikke tilfældet. Snarere tværtimod. Der er flere værksteder, som først har ledige tider igen i slutningen af juni.«

Autobutler har siden 2010 registreret over 300.000 nye bilkunder på portalen, men alene i april formidlede man 9.082 jobs til værkstederne hvilket er rekord og næsten dobbelt så mange som samme periode sidste år.

Vi bruger nettet - når bilen på værksted

De fleste danskere har prøvet at bruge nettet, når de skal finde en butik eller kontakte den lokale frisør. Men det bliver stadigt mere almindeligt at gå på nettet, før vi kører bilen på værksted. De sidste fire år har der været en konstant stigning i antallet af bilejere, der afsøger nettet for at finde et egnet bilværksted.

»Vi har vænnet os til at handle via nettet. Det nye er, at vi nu også bestiller serviceydelser digitalt samtidig med at der i dag er flere bilejere enden nogen sinde før, som vælger værksted via nettet frem for blot at køre til det lokale værksted«, forklarer Legêne.

Danskere, der har brugt værkstedsportalen Autobutler

Danskere, der har brugt værkstedsportalen autobutler.dk

  • 2016: indtil 1. maj

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 3 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11826 anmeldelser

Få 3 tilbud nær dig

Vi har 283 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer