For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Butlerne indtager Sverige

08 oktober 2012, 15:28

Værkstedsportalen Autobutler åbner i Sverige. Går på jagt efter 10.000 værksteder og 3,5 mio. privatbilister.

Det ambitiøse team hos den E-handelpræmierede værkstedsportal Autobutler har rygende travlt for tiden. For medio oktober indtager butlerne vort naboland Sverige, hvor der er 10.000 værksteder og 3,5 millioner privatejede biler.

»Dem går vi nu på jagt efter. Det er første trin i vores internationalisering«, fortæller partner og adm. direktør Christian Legêne fra Autobutler ApS.

»Når det blev Sverige, er det ingen tilfældighed. Det er vort naboland, kulturen og markederne ligner hinanden, og forbrugerne er superflittige online-brugere som i Danmark«, tilføjer han.

»Og så spiller det også ind, at Sverige har en passende størrelse, og at vi har fundet den helt rigtige salgsorienterede chef, nemlig Ronni Jacobsen«, tilføjer partner og marketingchef Peter Michael Oxholm Zigler, som også leder efter en salgsdirektør og daglig leder til Danmark.

Hvis navnet lyder bekendt, så skyldes det, at Ronni Jacobsen, som bor i Malmø, var medstifter af Bil Ekspressen.

Få 3 tilbud på reparation

Ingen ændringer for danske værksteder

Åbningen af Autobutler i Sverige får ingen konsekvenser for de danske værksteder, der er tilknyttet Autobutler. De danske bilister vil fortsat være henvist til at sende forespørgsler på reparationer, serviceeftersyn, dæk, undervognsbehandlinger, gearkasse-renoveringer og så videre til danske værksteder.

»Vort ratingsystem, der giver sikkerhed for kvaliteten af værkstedsarbejdet og det faktum, at forbrugerne kan få rigtigt gode tilbud fra de danske værksteder via Autobutler, har faktisk holdt mange forbrugere fra at søge mod Sverige og Tyskland», pointerer Christian Legêne.

I første omgang er 500 svenske værksteder inviteret med på en prøveperiode på to måneder. Det skete i tirsdags.

»Når de opdager, at kunderne strømmer til som i Danmark, er Autobutler klar til at gå i gang med at få hele branchen med», siger Peter Zigler.

Investorer i foråret

Muligheden for at investere i udlandet opstod, da JL Ventures i foråret 2012 blev medejere af den kun to år gamle værkstedsportalAutobutler. Portalen har i dag ca. 700 danske værksteder tilknyttet, og den har formidlet knap 43.000 forespørgsler fra danske bilister.

Få 3 tilbud på reparation

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11817 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer