Brug autobutler.dk inden din bil skal til syn eller brug din s... - Autobutler.dk blog

Blog

  • Forside
  • Blog

Brug autobutler.dk inden din bil skal til syn eller brug din synsrapport til at indhente det bedste tilbud.

14 februar 2011, 16:02

Færdselsstyrelsen indkalder hvert år omkring 1,3 millioner køretøjer til periodisk syn i de danske synshaller.

Men ejeren af køretøjet vælger selv blandt de mere end 150 godkendte synsvirksomheder, hvor han vil have køretøjet synet.

Almindelige person- og varebiler under 3500 kg totalvægt skal som hovedregel til syn hvert andet år, første gang fire år efter første registrering. Sagen er, at hver femte bil ikke går igennem førstegangssynet, men skal tilbage til synshallen til omsyn. Og her er der mange penge at spare hvis du går igennem autobutler.dk. Enten før eller efter synet.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Før syn kan det nemlig være en rigtig god ide, at få gjort bilen synsklar. Dvs. at mekanikeren forud for et syn gennemgår bilen og udbedrer evt. skader, så du undgår at betale synsafgiften to gange. Efter syn er det ofte tilfældet at synshallen har diagnosticeret flere ting på din bil, som kræver et besøg hos mekanikeren. Også selvom du ikke blive indkaldt til omsyn, kan der i synsrapporten være flere anmærkninger du gør klogt i at tage i opløbet.

Men uanset om du ønsker at gøre din bil klar til syn eller der er reparationer som følge af et syn, vil du kunne spare rigtig mange penge på at lægge opgaven op på autobutler.dk.

For at autobutler.dk kan hjælpe dig bedst muligt, er det en fordel at du udfylder din bilprofil. På den måde kan vi nemt og enkelt hjælpe dig med at indkalde dig til syn og evt. indhente den bedste pris på at gøre din bil klar i god tid. Udfyld din bilprofil her >>

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Hvis din bil ikke skal til syn kan du alligevel med fordel vælge at få lavet en tilstandsattest hos Applus Bilsyn eller en meget aktuel Vintertest hos FDM. På den måde forebygger du omkostninger på reparationerne i det lange løb – og du passer rigtigt godt på din bil.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på synstest eller omsyn

Alt om bilsyn, synstest og omsyn

3 tilbud og sammenlign priser på klargøring til syn

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 518 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu