For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Brug Autobutler inden din bil skal til syn eller brug din synsrapport til at få et godt tilbud

14 februar 2011, 16:02

Færdselsstyrelsen indkalder hvert år omkring 1,3 millioner køretøjer til periodisk syn i de danske synshaller

Men ejeren af køretøjet vælger selv blandt de mere end 150 godkendte synsvirksomheder, hvor han vil have køretøjet synet.

Almindelige person- og varebiler under 3500 kg totalvægt skal som hovedregel til syn hvert andet år, første gang fire år efter første registrering. Sagen er, at hver femte bil ikke går igennem førstegangssynet, men skal tilbage til synshallen til omsyn. Og her er der mange penge at spare, hvis du går igennem Autobutler. Enten før eller efter synet.

Før syn kan det nemlig være en rigtig god ide at få gjort bilen synsklar. Dvs. at mekanikeren forud for et syn gennemgår bilen og udbedrer evt. skader, så du undgår at betale synsafgiften to gange. Efter syn er det ofte tilfældet, at synshallen har diagnosticeret flere ting på din bil, som kræver et besøg hos mekanikeren. Også selvom du ikke blive indkaldt til omsyn, kan der i synsrapporten være flere anmærkninger, du gør klogt i at tage i opløbet.

Men uanset om du ønsker at gøre din bil klar til syn, eller der er reparationer som følge af et syn, vil du kunne spare rigtig mange penge på at lægge opgaven op på Autobutler.

For at Autobutler kan hjælpe dig bedst muligt, er det en fordel, at du udfylder din bilprofil. På den måde kan vi nemt og enkelt hjælpe dig med at indkalde dig til syn og evt. få en god pris på at gøre din bil klar i god tid.

Hvis din bil ikke skal til syn, kan du alligevel med fordel vælge at få lavet en tilstandsattest hos Applus Bilsyn eller en meget aktuel Vintertest hos FDM. På den måde forebygger du omkostninger på reparationerne i det lange løb – og du passer rigtigt godt på din bil.

Få 3 tilbud på synstest eller omsyn

Alt om bilsyn, synstest og omsyn

Få 3 tilbud og sammenlign priser på klargøring til syn

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 3 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11826 anmeldelser

Få 3 tilbud nær dig

Vi har 283 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer