For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Bosch Car Service i succesfuldt samarbejde med Autobutler

Værkstedsportalen Autobutler indgik samarbejde med værkstedskæden Bosch Car Service tilbage i september 2010 med det resultat, at 45 af deres værksteder i dag er tilmeldt værkstedsservicen med målet om flere kunder på deres værksteder.

»Vi er meget glade for samarbejdet med Bosch Car Service, da vi anser værkstederne for at levere en god kvalitet og høj service og have den nødvendige erfaring og adgang til data i forhold til reparation og service af alle biltyper uanset mærke eller alder« – udtaler partner og medstifter af Autobutler Christian Legêne.

Værkstederne har taget Autobutler til sig med et meget forskelligt ambitionsniveau alt afhængig af ressourcer og deres tilgang til at få nye kunder. »Nogle værksteder benytter Autobutler et par gange om måneden som supplerende salgskanal til deres eksisterende salgsarbejde og markedsføring, mens andre dagligt benytter Autobutler som et centralt salgsredskab til at skaffe nye kunder og arbejde til deres forretning«, udtaler Christian Legêne videre.

Indehaver af Bosch Car Service i Ballerup, Michael Pedersen, er et af de 45 værksteder, som aktivt benytter Autobutler på daglig basis. Han har været ivrig med at afgive tilbud og har derfor fået stor succes ud af samarbejdet. På bare 2 måneder har Bosch Car Service i Ballerup opnået en meromsætning på mere end 300.000 kr.

»Bosch Car Service Ballerup giver tilbud til mange brugere af Autobutler hver dag. Vores samarbejde har givet os rigtige mange nye kunder, som gerne kører langt for et godt kvalitetsarbejde og en fornuftig pris. Jeg vil derfor varmt anbefale brugen af Autobutler til både værkstedskunder og værkstedsejere« udtaler Michael Pedersen, indehaver Bosch Car Service Ballerup.

Også kædechef hos Bosch Car Service, Morten Hersoug, er positiv omkring samarbejdet med Autobutler og servicen i sin helhed.

»Vi er overbeviste om, at portaler som Autobutler er kommet for at blive, og at teamet bag har udviklet et effektivt system til at tiltrække nye kunder og dermed arbejde til de tilmeldte værksteder. Der er ingen tvivl om, at det er et nyt og anderledes salgsværktøj, der kræver tilvænning for mange værksteder, som i mange år selv har været vant til at generere og fastholde kunder til deres værksteder. Værkstedsbranchen er som alle andre brancher hele tiden i gang med forandringer og nye tiltag, men jeg har noteret mig, at flere af vores værksteder arbejder aktivt med markedsføring på internettet og har haft stor succes med brugen af Autobutler.«

Få 3 tilbud på reparation

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11817 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer