Bosch Car Service i succesfuldt samarbejde med autobutler.dk

Skrevet af Autobutler.dk d. 21. december 2010, 11.32

Værkstedsportalen autobutler.dk indgik samarbejde med værkstedskæden Bosch Car Service tilbage i september 2010 med det resultat, at 45 af deres værksteder i dag er tilmeldt værkstedsservicen med målet om flere kunder på deres værksteder.

»Vi er meget glade for samarbejdet med Bosch Car Service, da vi anser værkstederne for at levere en god kvalitet og høj service og have den nødvendige erfaring og adgang til data i forhold til reparation og service af alle biltyper uanset mærke eller alder« – udtaler partner og medstifter af autobutler.dk Christian Legêne.

Værkstederne har taget autobutler.dk til sig med et meget forskelligt ambitionsniveau alt afhængig af ressourcer og deres tilgang til at få nye kunder. »Nogle værksteder benytter autobutler.dk et par gange om måneden som supplerende slagskanal til deres eksisterende salgsarbejde og markedsføring, mens andre dagligt benytter autobutler.dk som et centralt salgsredskab til at skaffe nye kunder og arbejde til deres forretning« udtaler Christian Legêne videre.

Indehaver af Bosch Car Service i Ballerup, Michael Pedersen, er et af de 45 værksteder, som aktivt benytter autobutler.dk på daglig basis. Han har været ivrig med at afgive tilbud og har derfor fået stor succes ud af samarbejdet. På bare 2 måneder har Bosch Car Service i Ballerup opnået en meromsætning på mere end 300.000 kr.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

»Bosch Car Service Ballerup giver tilbud til mange brugere af autobutler.dk hver dag. Vores samarbejde har givet os rigtige mange nye kunder, som gerne kører langt for et godt kvalitetsarbejde og en fornuftig pris. Jeg vil derfor varmt anbefale brugen af autobutler.dk til både værkstedskunder og værkstedsejere« udtaler Michael Pedersen, indehaver Bosch Car Service Ballerup.

Også kædechef hos Bosch Car Service, Morten Hersoug, er positiv omkring samarbejdet med autobutler.dk og servicen i sin helhed.

»Vi er overbeviste om, at portaler som autobutler.dk er kommet for at blive og at teamet bag har udviklet et effektivt system til at tiltrække nye kunder og dermed arbejde til de tilmeldte værksteder. Der er ingen tvivl om, at det er et nyt og anderledes salgsværktøj, der kræver tilvænning for mange værksteder, som i mange år selv har været vant til at generere og fastholde kunder til deres værksteder.

Værkstedsbranchen er som alle andre brancher hele tiden i gang med forandringer og nye tiltag, men jeg har noteret mig at flere af vores værksteder arbejder aktivt med markedsføring på internettet og har haft stor succes med brugen af autobutler.dk.«


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Mazda 323F – 2002
Center Auto - AutoMester
6000 Kolding
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Mazda 323F – 2002
Center Auto - AutoMester
6000 Kolding
Opret en opgave nu