Bosch Car Service i succesfuldt samarbejde med autobutler.dk - Autobutler.dk blog

Blog

  • Forside
  • Blog

Bosch Car Service i succesfuldt samarbejde med autobutler.dk

Værkstedsportalen autobutler.dk indgik samarbejde med værkstedskæden Bosch Car Service tilbage i september 2010 med det resultat, at 45 af deres værksteder i dag er tilmeldt værkstedsservicen med målet om flere kunder på deres værksteder.

»Vi er meget glade for samarbejdet med Bosch Car Service, da vi anser værkstederne for at levere en god kvalitet og høj service og have den nødvendige erfaring og adgang til data i forhold til reparation og service af alle biltyper uanset mærke eller alder« – udtaler partner og medstifter af autobutler.dk Christian Legêne.

Værkstederne har taget autobutler.dk til sig med et meget forskelligt ambitionsniveau alt afhængig af ressourcer og deres tilgang til at få nye kunder. »Nogle værksteder benytter autobutler.dk et par gange om måneden som supplerende slagskanal til deres eksisterende salgsarbejde og markedsføring, mens andre dagligt benytter autobutler.dk som et centralt salgsredskab til at skaffe nye kunder og arbejde til deres forretning« udtaler Christian Legêne videre.

Indehaver af Bosch Car Service i Ballerup, Michael Pedersen, er et af de 45 værksteder, som aktivt benytter autobutler.dk på daglig basis. Han har været ivrig med at afgive tilbud og har derfor fået stor succes ud af samarbejdet. På bare 2 måneder har Bosch Car Service i Ballerup opnået en meromsætning på mere end 300.000 kr.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

»Bosch Car Service Ballerup giver tilbud til mange brugere af autobutler.dk hver dag. Vores samarbejde har givet os rigtige mange nye kunder, som gerne kører langt for et godt kvalitetsarbejde og en fornuftig pris. Jeg vil derfor varmt anbefale brugen af autobutler.dk til både værkstedskunder og værkstedsejere« udtaler Michael Pedersen, indehaver Bosch Car Service Ballerup.

Også kædechef hos Bosch Car Service, Morten Hersoug, er positiv omkring samarbejdet med autobutler.dk og servicen i sin helhed.

»Vi er overbeviste om, at portaler som autobutler.dk er kommet for at blive og at teamet bag har udviklet et effektivt system til at tiltrække nye kunder og dermed arbejde til de tilmeldte værksteder. Der er ingen tvivl om, at det er et nyt og anderledes salgsværktøj, der kræver tilvænning for mange værksteder, som i mange år selv har været vant til at generere og fastholde kunder til deres værksteder.

Værkstedsbranchen er som alle andre brancher hele tiden i gang med forandringer og nye tiltag, men jeg har noteret mig at flere af vores værksteder arbejder aktivt med markedsføring på internettet og har haft stor succes med brugen af autobutler.dk.«

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 507 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu