Bilejere kan spare milliarder

Skrevet af Autobutler.dk d. 7. november 2013, 10.21

Autoreparation

Bilejere kan spare milliarder

I gamle dage kørte de fleste bilejere ned på det lokale værksted, hver gang de skulle have bilen repareret. Alternativt slog de op i telefonbogen, og ringede rundt for at få det bedste tilbud. Det kunne sagtens tage en halv dag, og så endte det alligevel med at blive dyrere end aftalt, fordi der også lige skulle skiftes bremseklodser og olie.

I dag kan man læne sig tilbage med laptoppen på skødet og klare sin autoreparation ved at sende sin værkstedsopgave i udbud på internettet og samtidig spare hundreder, måske tusinder af kroner på værkstedsregningen. Logger man ind på en værkstedsportal og opretter en opgave, kan man i løbet af ganske kort tid vælge mellem tre tilbud. Det er der 65.000 bilejere, der allerede har gjort på portalen autobutler.dk.

Milliarder at spare på værkstedsregningen

En beregning viser, at hver enkelt af de bilejere der har gennemført en værkstedsopgave gennem værkstedsportalen, i gennemsnit har sparet 796 kr. Der hvor beregningen bliver rigtig sjov, er, hvis man fremskriver den besparelse, bilisterne i gennemsnit har opnået til samtlige bilejere. I så fald ville danskerne kunne spare næsten 3,4 milliarder kroner om året på deres autoreparationer.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Foruden de store besparelser opnår bilejere også en større grad af gennemsigtighed, da man opfordres til at anmelde det stykke arbejde man har fået udført. Det er der rigtig mange, der gør, og derfor kan folk der er utrygge ved at skifte mekaniker med det samme se, om de værksteder der afsender bud via portalen, har udført et godt eller dårligt stykke arbejde.

Fakta: Sådan er beregningen foretaget:

  1. Danmarks statistik fortæller, at der er 2.237.000 personbiler i Danmark, der ifølge en undersøgelse hos forbrugerstyrelsen i gennemsnit er på værksted 1,9 gange om året. Det giver 4.250.300 reparationer om året
  2. Den gennemsnitlige besparelse en bilejer har opnået på autobutler.dk gennem de sidste tre år, er på 796 kr. Det er uanset type opgave – altså om det er skift af vinterdæk til få hundrede kroner eller udskiftning af en hel motor til mange tusinde kroner.
  3. Den gennemsnitlige besparelse er udregnet ved at tage udgangspunkt i de tilbud, bilejeren har modtaget og herefter udregne differencen mellem det valgte tilbud og det dyreste.
  4. Hvis alle danske bilejere sendte deres værkstedsopgaver i udbud via en værkstedsportal som autobutler.dk, ville de 2.237.000 personbiler tilsammen kunne skaffe deres ejere en besparelse på 3.383.238.800 kr. om året i reparationer.
  5. Prøv selv via linket herunder

    Få 3 tilbud på autoreparation


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Suzuki Splash – 2009
Hurtig reaktion og bestilling af reservedele. To mand på jobbet. Så dagen efter at bilsynet havde...
KP Erhvervsbiler ApS - AutoMester
8370 Hadsten
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opret en opgave nu