For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Bilejere kan spare milliarder

Autoreparation

Bilejere kan spare milliarder

I gamle dage kørte de fleste bilejere ned på det lokale værksted, hver gang de skulle have bilen repareret. Alternativt slog de op i telefonbogen, og ringede rundt for at få det bedste tilbud. Det kunne sagtens tage en halv dag, og så endte det alligevel med at blive dyrere end aftalt, fordi der også lige skulle skiftes bremseklodser og olie.

I dag kan man læne sig tilbage med laptoppen på skødet og klare sin autoreparation ved at sende sin værkstedsopgave i udbud på internettet og samtidig spare hundreder, måske tusinder af kroner på værkstedsregningen. Logger man ind på en værkstedsportal og opretter en opgave, kan man i løbet af ganske kort tid vælge mellem tre tilbud. Det er der 65.000 bilejere, der allerede har gjort på portalen autobutler.dk.

Milliarder at spare på værkstedsregningen

En beregning viser, at hver enkelt af de bilejere der har gennemført en værkstedsopgave gennem værkstedsportalen, i gennemsnit har sparet 796 kr. Der hvor beregningen bliver rigtig sjov, er, hvis man fremskriver den besparelse, bilisterne i gennemsnit har opnået til samtlige bilejere. I så fald ville danskerne kunne spare næsten 3,4 milliarder kroner om året på deres autoreparationer.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Foruden de store besparelser opnår bilejere også en større grad af gennemsigtighed, da man opfordres til at anmelde det stykke arbejde man har fået udført. Det er der rigtig mange, der gør, og derfor kan folk der er utrygge ved at skifte mekaniker med det samme se, om de værksteder der afsender bud via portalen, har udført et godt eller dårligt stykke arbejde.

Fakta: Sådan er beregningen foretaget:

  1. Danmarks statistik fortæller, at der er 2.237.000 personbiler i Danmark, der ifølge en undersøgelse hos forbrugerstyrelsen i gennemsnit er på værksted 1,9 gange om året. Det giver 4.250.300 reparationer om året
  2. Den gennemsnitlige besparelse en bilejer har opnået på autobutler.dk gennem de sidste tre år, er på 796 kr. Det er uanset type opgave – altså om det er skift af vinterdæk til få hundrede kroner eller udskiftning af en hel motor til mange tusinde kroner.
  3. Den gennemsnitlige besparelse er udregnet ved at tage udgangspunkt i de tilbud, bilejeren har modtaget og herefter udregne differencen mellem det valgte tilbud og det dyreste.
  4. Hvis alle danske bilejere sendte deres værkstedsopgaver i udbud via en værkstedsportal som autobutler.dk, ville de 2.237.000 personbiler tilsammen kunne skaffe deres ejere en besparelse på 3.383.238.800 kr. om året i reparationer.
  5. Prøv selv via linket herunder

    Få 3 tilbud på autoreparation

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at kun de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på altid at få den bedste pris.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 450 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi kan hjælpe dig med alt på din bil