For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Autobutler og Carglass indgår strategisk samarbejde

Autobutler indgår samarbejde med autobranchens førende leverandør indenfor rudeskift og reparation af stenslag - Carglass®

Autobutler kan nu tilføje endnu en af branchens førende leverandører til sit netværk, som med udgangen af februar måned talte flere end 550 tilknyttede værksteder/autoleverandører.

»Vi har igennem længere tid haft som målsætning at kunne samarbejde med få, men relevante udvalgte leverandører, som har speciale indenfor netop ét område og dermed også kan levere et kvalitetsprodukt og en service, som er ud over det sædvanlige. Det er derfor en stor glæde for os, at vi nu har søsat vores første samarbejde inden for rudeskift og reparation af stenslag«, udtaler direktør i Autobutler Christian Legêne.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Professionel reparation og udskiftning af bilruder

Carglass® er Danmarks førende specialist i reparation og udskiftning af alle former for bilruder og betjener årligt flere end 50.000 kunder. Carglass bliver anbefalet af landets største forsikrings- og leasingselskaber på grund af deres høje kvalitet og service.

Carglass® har igennem længere tid været i vores fokus, idet Carglass® også selv har gjort et stort arbejde for at imødegå den stigende tendens med håndtering og formidling af kundeforespørgsler via internettet. Derudover har Carglass® et omfattende produktsortiment og et forretningskoncept, som muliggør kundebetjening på et af firmaets 5 adresser centralt placeret i Danmark, men endnu mere interessant via deres mange rullende “værksteder”, som udfører rudeskift og reparation af stenslag på kundens bopæl, arbejdsplads m.v. i hele Danmark, udtaler Christian Legêne.

Hos Carglass® ser man også frem til at få belyst potentialet i det netop indgåede samarbejde. Et samarbejde, der falder i meget god tråd med den måde, Carglass® ellers opererer på.

»Vi ønsker at gøre det så nemt for kunden som muligt, og det gælder lige fra kundens første kontakt med Carglass®, hvor vi tilbyder online booking på nettet eller via vores Iphone app. Nemt, bekvemt og lige når det passer kunden bedst«, udtaler Rikke Tindal, salgschef hos Carglass®.

Få 3 tilbud på professionelt rudeskift her

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

3 tilbud og sammenlign priser på stenslagsopgaver

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer