Autobutler.dk og Carglass indgår strategisk samarbejde

Skrevet af Autobutler.dk d. 5. marts 2012, 17.10

Autobutler.dk indgår samarbejde med autobranchens førende leverandør indenfor rudeskift og reparation af stenslag - Carglass®

Autobutler.dk kan nu tilføje endnu en af branchens førende leverandører til sit netværk, som med udgangen af februar måned talte flere end 550 tilknyttede værksteder/autoleverandører.

»Vi har igennem længere tid haft som målsætning at kunne samarbejde med få, men relevante udvalgte leverandører, som har speciale indenfor netop ét område og dermed også kan levere et kvalitetsprodukt og en service, som er ud over det sædvanlige. Det er derfor en stor glæde for os, at vi nu har søsat vores første samarbejde inden for rudeskift og reparation af stenslag«, udtaler direktør i autobutler.dk Christian Legêne.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Professionel reparation og udskiftning af bilruder

Carglass® er Danmarks førende specialist i reparation og udskiftning af alle former for bilruder og betjener årligt flere end 50.000 kunder. Carglass bliver anbefalet af landets største forsikrings- og leasingselskaber på grund af deres høje kvalitet og service.

Carglass® har igennem længere tid været i vores fokus, idet Carglass® også selv har gjort et stort arbejde for at imødegå den stigende tendens med håndtering og formidling af kundeforespørgsler via internettet. Derudover har Carglass® et omfattende produktsortiment og et forretningskoncept som muliggør kundebetjening på et af firmaets 5 adresser centralt placeret i Danmark, men endnu mere interessant via deres mange rullende “værksteder”, som udfører rudeskift og reparation af stenslag på kundens bopæl, arbejdsplads m.v. i hele Danmark udtaler Christian Legêne.

Hos Carglass® ser man også frem til at få belyst potentialet i det netop indgåede samarbejde. Et samarbejde, der falder i meget god tråd med den måde, Carglass ellers opererer på.

»Vi ønsker at gøre det så nemt for kunden som muligt og det gælder lige fra kundens første kontakt med Carglass®, hvor vi tilbyder online booking på nettet eller via vores Iphone app. Nemt, bekvemt og lige når det passer kunden bedst«, udtaler Rikke Tindal, Salgschef hos Carglass®.


Få 3 tilbud på professionelt rudeskift her

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Opel 2.0 – 2001
God service, hurtig arbejde og til den aftalte pris. Der blev informeret om yderligere defekter,...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Suzuki Splash – 2009
Værkstedet ringede selv op for at aftale tid. Det var rart. Bilen var klar til afhentning på det ...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Opel 2.0 – 2001
God service, hurtig arbejde og til den aftalte pris. Der blev informeret om yderligere defekter,...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Opret en opgave nu