For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Autobutler og Carglass indgår strategisk samarbejde

05 marts 2012, 17:10

Autobutler indgår samarbejde med autobranchens førende leverandør indenfor rudeskift og reparation af stenslag - Carglass®

Autobutler kan nu tilføje endnu en af branchens førende leverandører til sit netværk, som med udgangen af februar måned talte flere end 550 tilknyttede værksteder/autoleverandører.

»Vi har igennem længere tid haft som målsætning at kunne samarbejde med få, men relevante udvalgte leverandører, som har speciale indenfor netop ét område og dermed også kan levere et kvalitetsprodukt og en service, som er ud over det sædvanlige. Det er derfor en stor glæde for os, at vi nu har søsat vores første samarbejde inden for rudeskift og reparation af stenslag«, udtaler direktør i Autobutler Christian Legêne.

Professionel reparation og udskiftning af bilruder

Carglass® er Danmarks førende specialist i reparation og udskiftning af alle former for bilruder og betjener årligt flere end 50.000 kunder. Carglass bliver anbefalet af landets største forsikrings- og leasingselskaber på grund af deres høje kvalitet og service.

Carglass® har igennem længere tid været i vores fokus, idet Carglass® også selv har gjort et stort arbejde for at imødegå den stigende tendens med håndtering og formidling af kundeforespørgsler via internettet. Derudover har Carglass® et omfattende produktsortiment og et forretningskoncept, som muliggør kundebetjening på et af firmaets 5 adresser centralt placeret i Danmark, men endnu mere interessant via deres mange rullende “værksteder”, som udfører rudeskift og reparation af stenslag på kundens bopæl, arbejdsplads m.v. i hele Danmark, udtaler Christian Legêne.

Hos Carglass® ser man også frem til at få belyst potentialet i det netop indgåede samarbejde. Et samarbejde, der falder i meget god tråd med den måde, Carglass® ellers opererer på.

»Vi ønsker at gøre det så nemt for kunden som muligt, og det gælder lige fra kundens første kontakt med Carglass®, hvor vi tilbyder online booking på nettet eller via vores Iphone app. Nemt, bekvemt og lige når det passer kunden bedst«, udtaler Rikke Tindal, salgschef hos Carglass®.

Få 3 tilbud på professionelt rudeskift her

Få 3 tilbud og sammenlign priser på stenslagsopgaver

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11817 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer