For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Autobutler i hidtil største mediesatsning

01 oktober 2012, 11:17

Værkstederne får 25-30 procent flere forespørgsler efter massiv marketingoffensiv igangsat af Autobutler

Hvis du synes, at du ser og hører om værkstedsportalen Autobutler her, der og alle vegne, så er der en grund til det. Autobutler er nemlig gået et gear op og har sat fuld fart på markedsføringen her i efteråret. En kampagne til en værdi af mere af én millioner kroner er søsat og har øget kendskabet til Autobutler markant. Resultatet har allerede vist sig – værkstederne, der er tilknyttet Autobutler, har i august og september fået 25-30 procent flere forespørgsler på opgaver, som bilisterne ønsker udført.

»Autobutler vil blive ved med at gøre en forskel for værkstederne. Derfor har vi for alvor skruet op for volumen på vores marketingindsats«, siger partner og marketingchef Peter Michael Oxholm Zigler fra den E-handelspræmierede værkstedsportal.

Få 3 tilbud på reparation

Bred palet af medier

Autobutler bruger en bred palet af medier i sin massive marketingindsats, som for alvor skal markere Autobutlers position på markedet:

 • TV-annoncering på TV3 og TV3+
 • Reklamer på bagsiden af 45 buslinier i hele landet
 • Radioannoncering på Nova/Radio 100
 • Google Adwords – højere budget end nogensinde
 • Optimeret SEO-indsats, som skal sikre, at Autobutler vil opnå de bedste placeringer ved søgning på nettet
 • Bannerannoncering på relevante hjemmesider
 • Bannerreklamer i Motor-Magasinets nyhedsbrev
 • Landsdækkende Direct Marketing-kampagne til alle relevante værksteder/værkstedschefer/indkøbsansvarlige
 • Mediesamarbejdsaftaler med flere af de helt store mediehuse. Ekstra Bladet er søsat og flere kommer til i 2012

Autobutler er en efterspurgt service

»Som mange brancheaktører sikkert har bemærket, har Autobutler haft stor succes med at få placeret såkaldte iframes (en miniudgave af Autobutler) på landets største og mest besøgte websites og portaler. De danske bilejere kan herfra få direkte adgang til at oprette deres reparationer eller serviceeftersyn på Autobutler. Det er en tendens, vi ser store muligheder i og som flere mediehuse og internet portaler allerede har takket ja til«, siger Peter Zigler.

»Det har blandt andet ført til samarbejder med qxl.dk, pricerunner.dk, ekstrabladet.dk, danskcampingunion.dk og mange flere. Portaler og mediehuse som alle med Autobutler leverer deres bilinteresserede læsere, brugere og medlemmer en service som skaber gennemsigtighed, konkurrencedygtige priser og frem for alt et trygt valg næste gang bilen skal på værksted«, siger han.

»Med den netop igangsatte kampagne er det målet at styrke kendskabet til Autobutler, øge antallet af forespørgsler og at indfri portalens ambitiøse mål om at ca. 1.000 værksteder og centre skal være tilmeldt Autobutler inden årets udgang. Et ambitiøst mål som vil gøre Autobutler til den ubestridt største sammenslutning af værksteder i Danmark, hvor danske bilejere online kan udbyde deres værkstedsarbejde«, slutter Peter Zigler.

Få 3 tilbud på reparation

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

 • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
 • Spar 20-40 %
 • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.7 / 11806 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer