Autobutler.dk garanterer nu altid den bedste pris på værkstedsopgaverne

Skrevet af Autobutler.dk d. 30. april 2013, 11.05

Vi har indført prisgaranti og matcher nu alle identiske, skriftlige tilbud.

Kampen om kunderne i værkstedsbranchen har aldrig været større end nu, og det har ført til kreative og aggressive metoder med mere og mere uigennemsigtige priser og betingelser. Men det sætter vi her hos værkstedsportalen autobutler.dk nu en stopper for. Portalen, der er Nordens førende, vil med Autobutler prisgaranti matche ethvert identisk tilbud, en bilejer måtte have på hånden.

»Det betyder, at portalen skaber fuld gennemsigtighed. prisgaranti giver bilejerne sikkerhed for priser og tilbud, som altid er konkurrencedygtige og til at forstå og sammenligne,« fortæller stifter og partner Peter Michael Oxholm Zigler, autobutler.dk.

»Med vores prisgaranti giver vi et bedre tilbud via et af portalens værksteder, hvis den private bilejer kan forevise et tilbud i samme område, som er bedre end det, han eller hun modtager via vores portal,« forklarer han.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Identiske tilbud

Det er naturligvis et krav, at det tilbud, bilejeren kommer med fra et andet værksted, er identisk med tilbuddet fra autobutler-værkstedet. Og at det er skriftligt.

Hvis man herefter vælger at gøre brug af Autobutler prisgaranti, vil autobutler.dk matche prisen med det af de bydende værksteder, du foretrækker arbejdet udført hos eller på et værksted i det geografiske område, hvorfra buddene kommer.

Værkstederne, der er tilknyttet portalen, har på basis af bedømmelser fra bilejerne 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit, og de skal alle leve op til FDMs reparationsaftale.

»Det giver dig tryghed om at tilbud og udført arbejde stemmer overens, påpeger Peter Zigler.

Man kan læse mere om betingelserne for Autobutler prisgaranti på autobutler.dk. Her kan man også kvit og frit indhente tre tilbud i ens nærområde, og typisk får man svar indenfor 24 timer.

Sådan virker Autobutler prisgaranti

  • Via autobutler.dk bestiller du f.eks. et service på din bil efter fabriksforskrifterne. Du bestiller måske samtidig fire dæk af et bestemt mærke og kvalitet.
  • Du forsøger med det bedste tilbud i hånden at få et bedre, identisk tilbud fra et værksted, der ikke er tilknyttet autobutler.dk.
  • Du kan naturligvis også starte med at indhente tilbud hos et værksted, der ikke er tilknyttet autobutler.dk.
  • Hvis du får et bedre, identisk og skriftligt tilbud fra et værksted, der ikke er tilknyttet autobutler.dk, vil du kunne få udført arbejdet til samme pris på et af de værksteder i samme geografiske område, der er tilknyttet autobutler.dk.


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Mazda 323F – 2002
Center Auto - AutoMester
6000 Kolding
Hyundai i10 – 2009
God og hurtig service til den aftalte pris.
Gummiværkstedet - Hella Service Partner
8700 Horsens
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Mazda 323F – 2002
Center Auto - AutoMester
6000 Kolding
Opret en opgave nu