For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere
Logo - Autobutler med blå og orange skrift

Autobutler garanterer en god pris på værkstedsopgaverne

Vi har indført prisgaranti og matcher nu alle identiske, skriftlige tilbud.

Kampen om kunderne i værkstedsbranchen har aldrig været større end nu, og det har ført til kreative og aggressive metoder med mere og mere uigennemsigtige priser og betingelser. Men det sætter vi her hos værkstedsportalen Autobutler nu en stopper for.

Portalen, der er Nordens førende, vil med Autobutlers prisgaranti matche ethvert identisk tilbud, en bilejer måtte have på hånden.

»Det betyder, at portalen skaber fuld gennemsigtighed. prisgaranti giver bilejerne sikkerhed for priser og tilbud, som altid er konkurrencedygtige og til at forstå og sammenligne,« fortæller stifter og partner Peter Michael Oxholm Zigler, Autobutler.

»Med vores prisgaranti giver vi et bedre tilbud via et af portalens værksteder, hvis den private bilejer kan forevise et tilbud i samme område, som er bedre end det, han eller hun modtager via vores portal,« forklarer han.

Få 3 tilbud på reparation

Identiske tilbud

Det er naturligvis et krav, at det tilbud, bilejeren kommer med fra et andet værksted, er identisk med tilbuddet fra Autobutler-værkstedet. Og at det er skriftligt.

Hvis man herefter vælger at gøre brug af Autobutlers prisgaranti, vil Autobutler matche prisen med det af de bydende værksteder, du foretrækker arbejdet udført hos eller på et værksted i det geografiske område, hvorfra buddene kommer.

Værkstederne, der er tilknyttet portalen, har på basis af bedømmelser fra bilejerne 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit, og de skal alle leve op til FDM's reparationsaftale.

»Det giver dig tryghed om at tilbud og udført arbejde stemmer overens," påpeger Peter Zigler.

Man kan læse mere om betingelserne for Autobutlers prisgaranti på Autobutler Her kan man også kvit og frit indhente tre tilbud i ens nærområde, og typisk får man svar inden for 24 timer.

Sådan virker Autobutlers prisgaranti

  • Via Autobutler bestiller du f.eks. et service på din bil efter fabriksforskrifterne. Du bestiller måske samtidig fire dæk af et bestemt mærke og kvalitet.
  • Du forsøger med det bedste tilbud i hånden at få et bedre, identisk tilbud fra et værksted, der ikke er tilknyttet Autobutler.
  • Du kan naturligvis også starte med at indhente tilbud hos et værksted, der ikke er tilknyttet Autobutler.
  • Hvis du får et bedre, identisk og skriftligt tilbud fra et værksted, der ikke er tilknyttet Autobutler, vil du kunne få udført arbejdet til samme pris på et af de værksteder i samme geografiske område, der er tilknyttet Autobutler.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11817 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer