For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Autobutler vinder endnu en af de prestigefyldte E-handelspriser

Autobutler er igen blevet kåret til Danmarks bedste e-handelsvirksomhed, denne gang på B2B-siden. Dermed har værkstedsportalen vundet tre priser på tre år.

I 2012 vandt den populære værkstedsportal Foreningen for Dansk Internet Handels E-handelspris for ”Bedste B2C-virksomhed” og ”Bedste Start-up-virksomhed”. I år blev hattricket så fuldendt, med E-handelsprisen for ”Bedste B2B-virksomhed”.

"Vi er vildt stolte. De to priser, vi fik i 2012, viste, at vi havde et stærkt, nyt koncept, hvor vi havde fået godt fat i B2C-segmentet. Det har til gengæld været sværere at få overbevist autobranchen om, at Autobutler også er en gevinst for dem. Med denne pris er vi nu blevet anerkendt som Danmarks stærkeste online B2B-partner”, siger Peter Michael Oxholm Zigler, partner og medstifter af Autobutler, der med årets pris tangerer rekorden for flest priser til en enkelt virksomhed.

E-handelsprisen uddeles hvert år af FDIH med det formål at sætte fokus på succeserne inden for dansk e-handel, og hædre dem, der viser vejen og gør det bedst. Der kåres vindere i en række kategorier, der ændrer sig år for år.

Få 3 tilbud til netop din bil

Juryens begrundelse:

Autobutler vinder, fordi deres resultater imponerer og inspirerer. Autobutler har på kun fire år skabt Skandinaviens største prisforespørgsels-platform for bilværksteder og har ændret spillereglerne i én af verdens største og mest konservative brancher.

Autobutler har på effektiv vis fået deres kunder til at benytte deres eget CRM-system, som ikke blot giver værkstederne nye kunder, men som også effektiviserer deres egen forretning. Dét sikrer ikke blot tilfredse kunder, men også loyale kunder! Investorerne står i kø, og senest har de indgået et spændende samarbejde med eBay.

Autobutler er en ’rising star’ på den internationale scene, og et suverænt forbillede for andre B2B-virksomheder og start-up virksomheder.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11817 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer