For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Autobutler vinder endnu en af de prestigefyldte E-handelspriser

Værkstedsportalen Autobutler vinder E-handelsprisen for Bedste B2B-virksomhed

Autobutler er igen blevet kåret til Danmarks bedste e-handelsvirksomhed, denne gang på B2B-siden. Dermed har værkstedsportalen vundet tre priser på tre år.

I 2012 vandt den populære værkstedsportal Foreningen for Dansk Internet Handels E-handelspris for ”Bedste B2C-virksomhed” og ”Bedste Start-up-virksomhed”. I år blev hattricket så fuldendt, med E-handelsprisen for ”Bedste B2B-virksomhed”.

»Vi er vildt stolte. De to priser vi fik i 2012, viste, at vi havde et stærkt, nyt koncept, hvor vi havde fået godt fat i B2C-segmentet. Det har til gengæld været sværere at få overbevist autobranchen om, at Autobutler også er en gevinst for dem. Med denne pris er vi nu blevet anerkendt som Danmarks stærkeste online B2B-partner”, siger Peter Michael Oxholm Zigler, partner og medstifter af autobutler.dk, der med årets pris tangerer rekorden for flest priser til en enkelt virksomhed.

E-handelsprisen uddeles hvert år af FDIH med det formål at sætte fokus på succeserne inden for dansk e-handel, og hædre dem, der viser vejen og gør det bedst. Der kåres vindere i en række kategorier, der ændrer sig år for år.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Juryens begrundelse:

Autobutler vinder, fordi deres resultater imponerer og inspirerer. Autobutler har på kun fire år skabt Skandinaviens største prisforespørgsels-platform for bilværksteder og har ændret spillereglerne i én af verdens største og mest konservative brancher.

Autobutler har på effektiv vis fået deres kunder til at benytte deres eget CRM-system, som ikke blot giver værkstederne nye kunder, men som også effektiviserer deres egen forretning. Dét sikrer ikke blot tilfredse kunder, men også loyale kunder! Investorerne står i kø, og senest har de indgået et spændende samarbejde med eBay.

Autobutler er en ’rising star’ på den internationale scene, og et suverænt forbillede for andre B2B-virksomheder og start-up virksomheder.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer