For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Autobutler udvider samarbejdskredsen

03 juli 2012, 10:01

Værksteder, der bruger både AutoData og værkstedsportalen Autobutler, får nye muligheder som følge af nyt samarbejde.

Værkstedsportalen Autobutler udvider løbende kredsen af samarbejdspartnere. Nu er turen komme til et samarbejde med AutoData-leverandøren Elektro Partner.

Og det er en god nyhed for de værksteder, der i det daglige benytter sig af det meget roste værktøj AutoData. Det er blandt andet kendt for at skønne tidsforbrug ved bestemte opgaver meget præcist.

»Vi har indgået samarbejde med AutoData-leverandøren Elektropartner. Det vil sige, at værkstedet får adgang til at hente serviceskemaer fra en af branchens førende it-leverandører via Autobutler, når de skal byde ind på serviceeftersyn«, fortæller Christian Legêne.

»Det betyder, at de værksteder, der benytter AutoData til daglig får adgang til at bruge det system, som de er vant til at arbejde i. Det gør budprocessen lettere og mere effektiv. Derudover vil integrationen med AutoData betyde, at kvaliteten i de bud, som afgives via Autobutler, vil ske med afsæt i de helt korrekte informationer og ikke hjemmestrikkede serviceskemaer. Kort sagt, så vil værkstedet i sin tilbudsgivning være sikker på, at tilbuddet omfatter det, som bilisten beder om«, siger han.

Få 3 tilbud på reparation

Kobling mellem systemer

IT-chef Allan F. Donslund fra Grindsted-firmaet Elektro Partner glæder sig til samarbejdet:

»Vi går ind i det, fordi vi synes, at Autobutler har en interessant tilgang til tingene. Gennemsigtigheden er god, især fordi det ikke kun handler om pris, men også kvalitet«, siger han.

»Og så er det sådan, at nogle af vores kunder bruger Autobutler og har efterlyst en kobling mellem de to systemer, så de hurtigt kan få et bud på, hvad opgaverne skal koste«, tilføjer han.

Det spiller også ind, at forbrugerne har ændret adfærd:

»Det er nye tider. Bilisterne ved ikke så meget om deres biler, som også er blevet mere komplicerede. Så de søger med lys og lygte på nettet efter oplysninger og tilbud. Og der er det nødvendigt at have hjemmesider som Autobutler, der hjælper folk«, slutter han.

AutoData har været repræsenteret af Elektro Partner på det danske marked siden 2000 og har vundet stor udbredelse på de danske værksteder.

Få 3 tilbud på reparation

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 3 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11827 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer