Autobutler udvider samarbejdskredsen

Skrevet af Autobutler.dk d. 3. juli 2012, 10:01

Værksteder, der bruger både AutoData og værkstedsportalen Autobutler.dk, får nye muligheder som følge af nyt samarbejde.

Værkstedsportalen autobutler.dk udvider løbende kredsen af samarbejdspartnere. Nu er turen komme til et samarbejde med AutoData-leverandøren Elektro Partner.

Og det er en god nyhed for de værksteder, der i det daglige benytter sig af det meget roste værktøj AutoData. Det er blandt andet kendt for at skønne tidsforbrug ved bestemte opgaver meget præcist,

»Vi har indgået samarbejde med AutoData-leverandøren Elektropartner. Det vil sige, at værkstedet får adgang til at hente serviceskemaer fra en af branchens førende it-leverandører via autobutler.dk, når de skal byde ind på serviceeftersyn«, fortæller Christian Legêne.

»Det betyder, at de værksteder, der benytter AutoData til daglig får adgang til at bruge det system, som de er vant til at arbejde i. Det gør budprocessen lettere og mere effektiv. Derudover vil integrationen med AutoData betyde, at kvaliteten i de bud, som afgives via autobutler.dk, vil ske med afsæt i de helt korrekte informationer og ikke hjemmestrikkede serviceskemaer. Kort sagt, så vil værkstedet i sin tilbudsgivning være sikker på, at tilbuddet omfatter det, som bilisten beder om«, siger han.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Kobling mellem systemer

IT-chef Allan F. Donslund fra Grindsted-firmaet Elektro Partner glæder sig til samarbejdet:

»Vi går ind i det, fordi vi synes, at autobutler.dk har en interessant tilgang til tingene. Gennemsigtigheden er god, især fordi det ikke kun handler om pris, men også kvalitet«, siger han.

»Og så er det sådan, at nogle af vores kunder bruger autobutler.dk og har efterlyst en kobling mellem de to systemer, så de hurtigt kan få et bud på, hvad opgaverne skal koste«, tilføjer han.

Det spiller også ind, at forbrugerne har ændret adfærd:

»Det er nye tider. Bilisterne ved ikke så meget om deres biler, som også er blevet mere komplicerede. Så de søger med lys og lygte på nettet efter oplysninger og tilbud. Og der er det nødvendigt at have hjemmesider som autobutler.dk, der hjælper folk«, slutter han.

AutoData har været repræsenteret af Elektro Partner på det danske marked siden 2000 og har vundet stor udbredelse på de danske værksteder.


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
55704 bedømmelser
Ford Fiesta – 2014
Cele Auto
2750 Ballerup
Ford Fiesta – 2009
BH Car Service Osted - Teknicar
4320 Lejre
Skoda Fabia – 2007
meget fin service hjælpsom en positiv oplevelse
TS Autoteknik I/S - Teknicar
2400 København NV
Ford Fiesta – 2014
Cele Auto
2750 Ballerup
Ford Fiesta – 2009
BH Car Service Osted - Teknicar
4320 Lejre
Opret en opgave nu