For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Autobutler lancerer nyt indkøbskoncept

07 februar 2013, 15:54

AutobutlerPLUS er et nyt indkøbskoncept, udviklet af værkstedsportalen autobutler.dk. Der tilbydes eksklusive indkøbs- og samarbejdsaftaler til alle værksteder, uanset om værkstedet er autoriseret eller tilknyttet en af de frie værkstedskæder. Alle værksteder er velkomne, sidst på året, også de, der ikke er tilmeldt værkstedsportalen autobutler.dk.

Værkstedsportalen autobutler.dk, Nordens største, går et gear op og introducerer nu AutobutlerPLUS for de danske værksteder. Det skal være en avanceret online ”indkøbsforening”, der skal være bindeled mellem værksteder og branchens forskellige leverandører, det være sig reservedele, glas, forsikringer, dæk og fælge, undervognsbehandlinger, syn med mere. Michael Mikkelsen, der tidligere har været ansvarlig for indkøb i Carepoint-kæden, er manden, der skal føre AutobutlerPLUS til succes.

»Og det glæder jeg mig til. Det er sjældent, man får en chance for at være med til at udvikle og udbrede et så nyskabende koncept, så jeg tøvede ikke med at sige ja, da jeg fik tilbuddet«, siger Michael Mikkelsen, partneransvarlig hos autobutler.dk.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Optimér din forretning

Adm. direktør Christian Legêne fra autobutler.dk forklarer:

»Autobutler-værkstederne har allerede i dag en række fordele, andre ikke har. De får løbende tilbudt hundredvis af opgaver i døgnet, som de kan byde på, når de har tid. De har brugerbedømmelser, som de kan tiltrække kunder med. Flere hundrede af værkstederne har også integration til systemer som Tolerancedata, hvilket giver direkte adgang til serviceskemaer og gør det lettere for dem at afgive kvalificerede tilbud.

Med det nye indkøbskoncept, AutobutlerPLUS, får værkstederne imidlertid ikke bare nye kunder, men adgang til eksklusive indkøbs- og samarbejdsaftaler, der kan optimere værkstedsdriften og derved skabe en bedre bundlinje«, tilføjer han.

Tidsbesparende

Målet med AutobutlerPLUS er, foruden gode indkøbs- og samarbejdsaftaler, blandt andet at spare tid på tilbudsgivningen ude på værkstederne. Et eksempel kunne være som følgende: Et autobutler-værksted ser en interessant opgave på autobutler.dk, det et 100.000 km service. Der skal bruges motorolie, to filtre, et komplet tandremssæt med vandpumpe og strammere, nye tændrør, og to vinduesviskere. Via det serviceskema-system, værkstedet bruger, og som er integreret i autobutler-dashboardet, har værkstedet hurtigt styr på tidsforbruget. Herefter kan værkstedet med nogle få klik bestille de nødvendige reservedele hos de forskellige AutobutlerPLUS leverandører.

»Til sidst kan værkstedet med få klik udarbejde et godt udspecificeret og velformuleret tilbud til kunden, lige til at sende«, forklarer Christian Legêne.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at kun de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 450 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi kan hjælpe dig med alt på din bil