For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Autobutler kræver kvalitet på værksteder

Autobutler indfører stikprøve- og kvalitetskontrol af sine flere end 550 tilmeldte værksteder.

Værkstedsportalen Autobutler, der i begyndelsen af marts kunne fejre sit værksted nummer 550, har besluttet sig for at stramme kvalitetskravene til værkstederne. Derfor indfører portalen nu stikprøve- og kvalitetskontrol for værkstederne.

»Vi vil i starten af april indføre stikprøve- og kvalitetskontrol af vores 550 tilmeldte værksteder i samarbejde med en af branchens førende leverandører inden for netop kvalitets- og værktøjskontroller«, fortæller partner og adm. direktør Christian Legêne.

»Vores klare mål er at give danske bilejere det bedste redskab, når bilen skal på værksted. Autobutler er bygget op omkring øget gennemsigtighed, og det skaber naturligvis også større konkurrence værkstederne imellem, men en udbredt misforståelse er, at dette alene sker med afsæt i pris og uden hensyntagen til eksempelvis reservedele, kvalitet, garantiforhold, ratings med mere«, siger Christian Legêne.

Kundeoplevelsen er vigtig

»Med indførslen af stikprøvekontrol vil vi opnå en præventiv effekt i forhold til de tilbud, som afgives og det arbejde, som udføres og formidles via portalen. Det vil skærpe værkstedernes fokus omkring kvaliteten i arbejdet, men også den kundeoplevelse, som for rigtig mange af vores brugere har meget stor betydning for den oplevede helhed,« siger Christian Legêne.

Kvalitetskontrollen, som primært vil have fokus på det udførte arbejde, vil være en tillægsydelse, som værkstederne kan tilkøbe for at styrke deres eget brand og fokus på kvalitet, mens stikprøvekontrollen vil være gældende for alle bydende værksteder på Autobutler, hvor der løbende udtages stikprøver på det udførte arbejde.

Skærpede krav til værksteder

Ud over indførslen af stikprøve- og kvalitetskontrol skærper Autobutler også kravene til nye værksteder, som måtte vise interesse for portalen.

»Vi ønsker alene at samarbejde med branchens bedste værksteder og dygtigste mekanikere. For os kan det lille værksted med to ansatte være mindst ligeså professionelt og have styr på sagerne som det store værksted med 50 ansatte,« siger Christian Legêne.

Af samme grund har Autobutler valgt at tage afsæt i de i forvejen udøvende aktører inden for branchen, som arbejder for bedre kvalitet og kontrol med værkstederne. Værksteder på Autobutler skal derfor som minimum kunne forevise gyldigt medlemskab i en af autobranchens foreninger som CAD, DAF eller Bilbranchen, medlemskab i en af branchens kæder som kunne være AutoMester, Mekonomen Autoteknik, Dinitrol m.fl. eller være underlagt en løbende kontrol som kunne være i samarbejde med blandt andre FDM, Teknologisk Institut m.fl.

»Vi er overbeviste om, at vi med de nye tiltag vil højne kvaliteten blandt de nye værksteder, men også bidrage til, at både kvaliteten og seriøsiteten blandt de eksisterende værkstedsmedlemmer på Autobutler vil skærpes,« slutter Christian Legêne.

Tager sagen i egen hånd

Autobutler har siden portalens lancering august 2010 forsøgt at få branchens foreninger og kontrolinstanser til at støtte op omkring den gennemsigtighed, som Autobutler formidler. Trods sammenfaldende målsætninger om højere kvalitet i autobranchen og fokus på de seriøse værksteder, møder Autobutler fortsat modstand fra flere af branchens aktører, som ellers selv forfølger samme dagsorden, og det skaber undren hos Autobutler. Så nu tager Autobutler sagen i egen hånd.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 3 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11827 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer