Autobutler kræver kvalitet på værksteder

Skrevet af Autobutler.dk d. 2. april 2012, 13.07

Autobutler.dk indfører gratis stikprøve- og kvalitetskontrol af sine flere end 550 tilmeldte værksteder.

Værkstedsportalen autobutler.dk, der i begyndelsen af marts kunne fejre sit værksted nummer 550, har besluttet sig for at stramme kvalitetskravene til værkstederne. Derfor indfører portalen nu stikprøve- og kvalitetskontrol, der er gratis for værkstederne.

»Vi vil i starten af april indføre stikprøve- og kvalitetskontrol af vores 550 tilmeldte værksteder i samarbejde med en af branchens førende leverandører inden for netop kvalitets- og værktøjskontroller«, fortæller partner og adm. direktør Christian Legêne.

»Vores klare mål er at give danske bilejere det bedste redskab, når bilen skal på værksted. Autobutler.dk er bygget op omkring øget gennemsigtighed, og det skaber naturligvis også større konkurrence værkstederne imellem, men en udbredt misforståelse er, at dette alene sker med afsæt i pris og uden hensyntagen til eksempelvis reservedele, kvalitet, garantiforhold, ratings med mere«, siger Christian Legêne.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Kundeoplevelsen er vigtig

»Med indførslen af stikprøvekontrol vil vi opnå en præventiv effekt i forhold til de tilbud som afgives og det arbejde, som udføres og formidles via portalen. Det vil skærpe værkstedernes fokus omkring kvaliteten i arbejdet, men også den kundeoplevelse, som for rigtig mange af vores brugere har meget stor betydning for den oplevede helhed,« siger Christian Legêne.

Kvalitetskontrollen, som primært vil have fokus på det udførte arbejde, vil være en tillægsydelse, som værkstederne kan tilkøbe for at styrke deres eget brand og fokus på kvalitet, mens stikprøvekontrollen vil være gældende for alle bydende værksteder på autobutler.dk, hvor der løbende udtages stikprøver på det udførte arbejde.

Skærpede krav til værksteder

Udover indførslen af stikprøve- og kvalitetskontrol skærper autobutler.dk også kravene til nye værksteder, som måtte vise interesse for portalen.

»Vi ønsker alene at samarbejde med branchens bedste værksteder og dygtigste mekanikere. For os kan det lille værksted med to ansatte være mindst ligeså professionelt og have styr på sagerne som det store værksted med 50 ansatte,« siger Christian Legêne.

Af samme grund har autobutler.dk valgt at tage afsæt i de i forvejen udøvende aktører inden for branchen, som arbejder for bedre kvalitet og kontrol med værkstederne. Værksteder på autobutler.dk skal derfor som minimum kunne forevise gyldigt medlemskab i en af autobranchens foreninger som CAD, DAF eller Bilbranchen, medlemskab i en af branchens kæder som kunne være AutoMester, Mekonomen Autoteknik, Dinitrol m.fl. eller være underlagt en løbende kontrol som kunne være i samarbejde med blandt andre FDM, Teknologisk Institut m.fl.

»Vi er overbeviste om, at vi med de nye tiltag vil højne kvaliteten blandt de nye værksteder, men også bidrage til, at både kvaliteten og seriøsiteten blandt de eksisterende værkstedsmedlemmer på autobutler.dk vil skærpes,« slutter Christian Legêne.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Tager sagen i egen hånd

Autobutler.dk har siden portalens lancering august 2010 forsøgt at få branchens foreninger og kontrolinstanser til at støtte op omkring den gennemsigtighed, som autobutler.dk formidler. Trods sammenfaldende målsætninger om højere kvalitet i autobranchen og fokus på de seriøse værksteder, møder autobutler.dk fortsat modstand fra flere af branchens aktører, som ellers selv forfølger samme dagsorden, og det skaber undren hos autobutler.dk. Så nu tager autobutler sagen i egen hånd.

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Honda Civic – 2006
KP Erhvervsbiler ApS - AutoMester
8370 Hadsten
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Opret en opgave nu