For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Autobutler i samarbejde med ByensBilpleje.com

06 august 2012, 12:11

Værkstedsportalen Autobutler indgår samarbejde med ByensBilpleje.com

Den E-handelspræmierede værkstedsportal Autobutler ApS og ByensBilpleje.com, der har 200 medarbejdere fordelt på centre over hele landet, har indgået samarbejde.

»Efter et indledende testsamarbejde har vi nu aftale med 18 ByensBilpleje-centre i Jylland, på Fyn og på Sjælland, og vi har store forventninger til samarbejdet,« siger adm. direktør og partner Christian Legêne fra Autobutler.

»ByensBilpleje.com har rigtigt mange serviceydelser af høj kvalitet, og det passer som fod i hose til vores ønske om at kunne tilbyde forbrugerne en bred vifte af bil-relaterede ydelser og ikke bare de reparationer, som vi er kendt for,« tilføjer han.

»Autobutler vil med dette samarbejde rette fokus mod vores planlagte strategi om at kunne servicere også erhvervslivets bilparker inden for disse områder,« slutter Christian Legêne.

Adm. direktør Morten Nielsen fra ByensBilpleje.com er glad for samarbejdet. Og det er der flere grunde til:

»Autobutler.dk er et godt koncept. Det er hurtigt og nemt at byde på alle opgaverne. Systemet gemmer alle oplysninger, så man kan følge hele processen fra tilbud, til ordre, til faktura og udført arbejde,« siger han.

Få 3 tilbud

»Vi har allerede på kort tid vundet mange opgaver rundt omkring i landet, opgaver vi nok ikke ville have fået uden Autobutler,« tilføjer Morten Nielsen.

*»Vi har derfor store forventninger til samarbejdet og følger spændt udviklingen på det fremragende koncept, som Autobutler udgør,« slutter han.

ByensBilpleje.com med hovedsæde i Kolding tilbyder autolakering efter de mest moderne og miljørigtige metoder, udretning af buler, opgaver inden for autoglas, antirustbehandlinger med op til 18 års garanti, inspektion – og selvfølgelig bilpleje, der for flere og flere bilister er en naturlig ydelse, for eksempel før et salg eller aflevering til leasingselskabet.

ByenBilpleje.com laver i dag mere end 60.000 biler om året og er den største bilklargøringsvirksomhed i Danmark. Dens målsætning er fortsat kontrolleret vækst på landsplan.

Få 3 tilbud på reparation

Få 3 tilbud og sammenlign priser på bilpleje

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.7 / 11806 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer