For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Autobutler i samarbejde med ByensBilpleje.com

Værkstedsportalen autobutler.dk indgår samarbejde med ByensBilpleje.com

Den E-handelspræmierede værkstedsportal autobutler.dk ApS og ByensBilpleje.com, der har 200 medarbejdere fordelt på centre over hele landet, har indgået samarbejde.

»Efter et indledende testsamarbejde har vi nu aftale med 18 ByensBilpleje-centre i Jylland, på Fyn og på Sjælland, og vi har store forventninger til samarbejdet,« siger adm. direktør og partner Christian Legêne fra autobutler.dk.

»ByensBilpleje.com har rigtigt mange serviceydelser af høj kvalitet, og det passer som fod i hose til vores ønske om at kunne tilbyde forbrugerne en bred vifte af bil-relaterede ydelser og ikke bare de reparationer, som vi er kendt for,« tilføjer han.

»Autobutler vil med dette samarbejde rette fokus mod vores planlagte strategi om at kunne servicere også erhvervslivets bilparker indenfor disse områder,« slutter Christian Legêne.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Adm. direktør Morten Nielsen fra ByensBilpleje.com er glad for samarbejdet. Og det er der flere grunde til:

»Autobutler.dk er et godt koncept. Det er hurtigt og nemt at byde på alle opgaverne. Systemet gemmer alle oplysninger, så man kan følge hele processen fra tilbud, til ordre, til faktura og udført arbejde,« siger han.

»Vi har allerede på kort tid vundet mange opgaver rundt omkring i landet, opgaver vi nok ikke ville have fået uden autobutler.dk,« tilføjer Morten Nielsen.

»Vi har derfor store forventninger til samarbejdet, og følger spændt udviklingen på det fremragende koncept, som autobutler.dk udgør,« slutter han.

ByensBilpleje.com med hovedsæde i Kolding tilbyder autolakering efter de mest moderne og miljørigtige metoder, udretning af buler, opgaver indenfor autoglas, antirustbehandlinger med op til 18 års garanti, inspektion – og selvfølgelig bilpleje, der for flere og flere bilister er en naturlig ydelse, for eksempel før et salg eller aflevering til leasingselskabet.

ByenBilpleje.com laver i dag mere end 60.000 biler om året og er den største bilklargøringsvirksomhed i Danmark. Dens målsætning er fortsat kontrolleret vækst på landsplan.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

3 tilbud og sammenlign priser på bilpleje

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 303 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi hjælper dig med alle typer af reparationer