For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere
Supporten i Autobutler

Autobutler i Børsen: Vi speeder op i Storbritannien

28 april 2014, 12:24

Vores dygtige supportere sidder nu også klar i England.

Autobutlers indtog på det britiske marked har fundet vej til Børsens online udgave med forside og stort dobbeltopslag i artikelserien ”Hvad kan vi danskere i udlandet?”.

I artiklen forklarer vores direktør for Autobutler i Storbritannien, Clive Thorpe, bl.a. hvilket potentiale der er for Autobutler i Storbritannien. Til spørgsmålet om, hvor Autobutler i Storbritannien er om et år, svarer Thorpe således:

"Da er vi nummer ét i Storbritannien. Markedet er på omkring 12 mia. pund (109 mia. kr.), så potentialet er jo kæmpestort."

Og med over 650 tilmeldte værksteder, og forventninger om at nå 1.000 inden udgangen af maj, har vores engelske kollegaer lagt godt fra land. I sidste uge åbnede engelske Autobutler således også op for bilejere, der ønsker at sende deres autoreparationer og serviceopgaver i udbud og sammenligne værksteder og tilbud på samme måde, som Autobutler har haft succes med i Danmark, Sverige og senest Tyskland.

Autobutlers administrerende direktør Christian Lêgene forklarer i artiklen, at det Britiske marked for autoreparationer og –service er Europas næststørste – kun overgået af Tyskland, hvor Autobutler allerede har etableret sig. Storbritannien er bl.a. kendetegnet ved, at langt over halvdelen af alle værksteder er uafhængige, hvilket betyder, at rigtig mange værksteder ikke er vant til at markedsføre sig selv. Noget som de netop får ved at samarbejde med Autobutler.

Få 3 tilbud på din reparation

Børsens artikel levner også plads til et par flotte roser til vores britiske kollegaer. Således forklarer Christian Lêgene begejstret:

"Her finder man det bedste og mest loyale personale i Europa. Man blander nærmest blod og går derefter ud og drikker en pint på den lokale pub. De er enormt dedikerede og arbejdsomme."

Den fulde artikel på borsen.dk kræver abonnement og kan findes her.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11817 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer