Autobutler i Børsen: Vi speeder op i Storbritannien

Skrevet af Autobutler.dk d. 28. april 2014, 12.24

Autobutler ekspanderer

Vores dygtige supportere sidder nu også klar i England.

Autobutler i Børsen: Vi speeder op i Storbritannien

Autobutlers indtog på det britiske marked har fundet vej til Børsens online udgave med forside og stort dobbeltopslag i artikelserien ”Hvad kan vi danskere i udlandet?”.

I artiklen forklarer vores direktør for autobutler.co.uk, Clive Thorpe, bl.a. hvilket potentiale, der er for Autobutler i Storbritannien. Til spørgsmålet om, hvor autobutler.co.uk er om et år, svarer Thorpe således:

»Da er vi nummer ét i Storbritannien. Markedet er på omkring 12 mia. pund (109 mia. kr.), så potentialet er jo kæmpestort.«.

Og med over 650 tilmeldte værksteder, og forventninger om at nå 1.000 inden udgangen af maj, har vores engelske kollegaer lagt godt fra land. I sidste uge åbnede autobutler.co.uk således også op for bilejere, der ønsker at sende deres autoreparationer og serviceopgaver i udbud og sammenligne værksteder og tilbud på samme måde, som Autobutler har haft succes med i Danmark, Sverige og senest Tyskland.

Autobutlers administrerende direktør, Christian Lêgene forklarer i artiklen, at det Britiske marked for autoreparationer og –service er Europas næststørste – kun overgået af Tyskland, hvor Autobutler allerede har etableret sig. Storbritannien er bl.a. kendetegnet ved, at langt over halvdelen af alle værksteder er uafhængige, hvilket betyder, at rigtig mange værksteder ikke er vant til at markedsføre sig selv. Noget som de netop får ved at samarbejde med Autobutler.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Børsens artikel levner også plads til et par flotte roser til vores britiske kollegaer. Således forklarer Christian Lêgene begejstret:

»Her finder man det bedste og mest loyale personale i Europa. Man blander nærmest blod og går derefter ud og drikker en pint på den lokale pub. De er enormt dedikerede og arbejdsomme.«

Den fulde artikel på borsen.dk kræver abonnement og kan findes her.

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Toyota iQ – 2010
God stemning, service og priser
Byens Bilsalg - Teknicar
5000 Odense C
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Opret en opgave nu