August 2015 - Autobutler.dk blog

5 vigtige ting du altid skal have i din bil

Skrevet af Autobutler.dk d. 23. august 2015, 13.13

5 vigtige ting du altid skal have i din bil

De fleste har det bedst med at være forberedte i enhver situation. Du kan selv gøre noget for at være forberedt på dine køreture.

Du skal dog også være opmærksom på, at jo mere du kører rundt med, jo mere vejer bilen, og så bruger den mere brændstof. Det er en opvejelse af behov for at være forberedt, og vigtigheden af at spare brændstof.

Læs hele artiklen - 5 vigtige ting du altid skal have i din bilGør det selv værksted

Skrevet af Autobutler.dk d. 21. august 2015, 16.26

Gør det selv værksted

Selv om moderne biler er mere som en computer end mekanisk legetøj, er der stadig en del ting du kan finde på at gøre selv. Hvis du skal gøre det ordentligt, skal du enten selv have en masse godt værktøj og pladsen til det, eller låne dig frem.

På et gør det selv værksted har du muligheden for at låne en plads på et autoværksted, fuldt møbleret, og med alle værktøjer og maskiner du måtte få brug for.

Læs hele artiklen - Gør det selv værksted


Lad bremserne leve længere

Skrevet af Autobutler.dk d. 20. august 2015, 15.12

Tips til at forlænge levetiden på dine bremser

Det kan være dyrt at få monteret nye bremser på din bil, og mange bilister er ikke klar over, hvordan deres kørsel påvirker levetiden på deres bremser.

Med et par små ændringer i din kørsel kan du spare mange penge på udskiftning og reparation af bilens bremser, og kører væsentligt længere, inden det er tid til nye klodser.

Læs hele artiklen - Lad bremserne leve længere