Marts 2015 - Autobutler.dk blog

Billige bilbatterier

Skrevet af Autobutler.dk d. 19. marts 2015, 12.18

Billige bilbatterier

Medmindre du tester dine bilbatterier regelmæssigt, kommer det sikkert som en overraskelse, når du pludselig skal til at skifte batteri. Det er en omkostning du sikkert ikke havde forventet lige nu.

Vi har nogle gode råd til, hvordan du kan få dine nye batterier billigst muligt. Enten hvis du køber batteriet og skifter det selv, eller hvis du vil have en anden til at ordne det hele for dig.

Læs hele artiklen - Billige bilbatterierBillige dæk online

Skrevet af Autobutler.dk d. 17. marts 2015, 15.58
Billige dæk Det er ekstremt vigtigt for sikkerheden at sørge for at dine dæk er i god stand. Du er derfor nødt til at udskifte dine sommerdæk eller vinterdæk før de bliver helt nedslidte. Hvor ofte du skal skifte dine dæk afhænger helt og aldeles af hvor ofte og hvor langt du kører, men når det er tid vil du selvfølgelig gerne finde nogle billige dæk online.

Læs hele artiklen - Billige dæk online


Sådan skifter du et fladt dæk

Skrevet af Autobutler.dk d. 16. marts 2015, 16.24
Sådan skiftes et fladt dæk Det kommer altid ubelejligt når du punkterer. Det er lige når du har allermest travlt, og så skal du til at tænke på hvordan du skifter dæk, samtidig med, at du skal flytte aftaler, få andre til at hente børnene, eller hvad der nu var årsagen til, at du skulle af sted. I den situation er det rart at kunne skifte sit dæk selv, så du ikke bliver forsinket i op til en time, før vejhjælpen når frem. Du kan med fordel både skifte dæk og fælge, når du alligevel har dækkene af bilen.

Læs hele artiklen - Sådan skifter du et fladt dæk


Billig synstest af din bil

Skrevet af Autobutler.dk d. 11. marts 2015, 12.48
Billig synstest af din bil Normalt når bilen skal laves, vil vi gerne have flere priser vi kan sammenligne. Når det kommer til synstest, er priserne næsten ens. Men derfor er der alligevel nogle ting du kan gøre, for at få et så billigt synstest som muligt. Hvis du spørger mekanikeren hvad et samlet synstjek og syn vil koste, kan du sikkert få en billigere pris, end hvis du først laver bilen, og derefter skal have den synet.

Læs hele artiklen - Billig synstest af din bil