Blog

10 tegn på at det er gearkassen den er gal med

22 februar 2016, 10:15

10 tegn på, at det gearkassen der er problemet

At gearkassen er en af de ting, der aldrig er problemer med, er en gammel skrøne. Føles koblingen mærkelig, eller lyder det underligt, når du skifter gear, kan det meget vel være fordi, noget lige skal ses efter en gang. Lige meget hvilken bil du ejer, så er gearkassen vigtig at være opmærksom på. For ligesom resten af motoren består gearkassen af mekaniske dele, og disse dele bliver med tiden udsat for slid.

Læs hele artiklen - 10 tegn på at det er gearkassen den er gal med

Hvornår er det tid til at skifte tandrem?

22 februar 2016, 09:48

Hvornår er det tid til at skifte tandrem?

Med koblingen eller bremsen er det ret enkelt at se og mærke, når det er ved at være tid til at få dem kontrolleret eller skiftet.

Det er anderledes med tandremmen, for den er skjult af sin beskyttende kappe, og du mærker det først når den knækker. Men så er det for sent, og derfor er der sat nogle km grænser på de forskellige bilmodeller, så du ved hvornår tandremmen skal skiftes.

Læs hele artiklen - Hvornår er det tid til at skifte tandrem?

Når det er tid til en undervognsbehandling

Når det er tid til en undervognsbehandling

Det er en rigtig god ide at få behandlet din bil i vinterperioden, når den bliver angrebet af minusgrader og salt i store mængder.

Høj luftfugtighed på 85 pct. i gennemsnit, meget skiftende temperaturer og kemisk forurening, gør det danske klima til ét af de værste i verden ift. generering af rust, hvilket betyder at de danske biler ruster hele året rundt. Gode råd om undervognsbehandling.

Læs hele artiklen - Når det er tid til en undervognsbehandling