September 2013 - Autobutler.dk blog

Er bilen klar til efterårsferien?

Skrevet af Autobutler.dk d. 30. september 2013, 11.16
!https://s3.amazonaws.com/autobutler-production/subpages/65/Nedbrud_NB_original.jpg?1380532587! Efterårsferien markerer den sidste store kør-selv-ferie-uge i løbet af ferieåret. En beregning viser at knap halvanden million danskere sætter sig bag rattet i uge 42 for at køre på en kortere eller længere ferie.

Læs hele artiklen - Er bilen klar til efterårsferien?


Vinderen af lodtrækningen om et gavekort på 2000 kr. er fundet

Skrevet af Autobutler.dk d. 23. september 2013, 17.17

I midten af august bad vi alle vores brugere om hjælp til at gennemføre en spørgeskemaundersøgelse omkring deres forhold til bilen, værkstedsvalg, og hvad der er de vigtigste parametre, når man indhenter tilbud på reparation gennem autobutler.dk. Alle der besvarede undersøgelsen, deltog i lodtrækningen om et gavekort på 2000 kr. til næste værkstedsbesøg formidlet af autobutler.dk.

Læs hele artiklen - Vinderen af lodtrækningen om et gavekort på 2000 kr. er fundet


Få vinterdæk inden det er for sent

Skrevet af Autobutler.dk d. 23. september 2013, 16.39
Få vinterdæk inden det er for sent Kalenderen siger efterår, og selvom vi har været begavet med en mild start på årstiden, så begynder vi at nærme os nogle temperaturer, hvor vinterdækkene har bedre vejgreb end sommerdækkene. Dækbranchens Fællesråd anbefaler nemlig, at man monterer vinterdæk, når temperaturen ryger under 7 grader, hvilket natte- og morgentemperaturerne så småt har sneget sig ned på.

Læs hele artiklen - Få vinterdæk inden det er for sent


Spar tusindvis af kroner på anhængertrækket

Skrevet af Autobutler.dk d. 16. september 2013, 12.57

Nyt anhængertræk

Anhængertræk, Jydekrog, tilkoblingsanordning. Kært barn har mange navne og for anhængertrækkets vedkommende også mange funktioner. Hvad enten man er campist, der skal have flyttet sin vogn fra A til B, husejer der skal deponere haveaffaldet på genbrugsstationen eller blot har brug for at kunne tage cyklen med på ferien, så er anhængertrækket uundværligt.

Læs hele artiklen - Spar tusindvis af kroner på anhængertrækket